Aktywne Wpisy
mirko_anonim +920
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
WielkiNos +347
Zapraszam do poczytania jak się psiarze zesrali o mema.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzietność prawie najgorsza na świecie, umierający kraj, a rząd jedyne co robi to dosypuje deweloperom, komu ma się tu chcieć?
#warszawa #usa #niemcy #dubaj #nieruchomosci #ekonomia #gielda #finanse #polska #polityka
Nauczyciel i pielęgniarka nie kupią też mieszkania na Manhattanie, i to od około 40 lat, jakoś świat się od tego nie zawalił.
@GlenGlen12: tak samo nie kupią w Paryżu, Londynie czy Monachium. Czy te miasta funkcjonują?
@zeszyt-w-kratke: taaa, właśnie dlatego betonowy most się w Warszawie spalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemcy, Francja, UK mają siedziby firm technologicznych, przemysł ciężki, motoryzacyjny, my bazujemy na outsourcingach korpo które mogą w każdym momencie swoje siedziby przenieść no nie wiem, na przykład do Rumunii
@GlenGlen12: no i? Sam mam zasadę nie pracowania dla polskich firm, bo są #!$%@?.
@GlenGlen12: pewnie dlatego że sam zacząłeś od manipulacji wrzucając europejską stolicę warszawę zaraz obok stolicy przestępczości z której uciekają ludzie oddając za bezcen mieszkania, następnie dorzuciłeś dubaj gdzie ceny zaniżają klitki dla niewolników XXI wieku stanowiące większość rynku, po czym dorzuciłeś miasto z największym bezrobociem w hiszpanii która nawet bez zawyżającego wynik madrytu ma z tym ogromny problem, a na koniec
@GlenGlen12: Mi sie chce.
Z resztą to jest z dupy porównanie - kogo stać na kupowanie mieszkań w centrum miast? Chyba mało kto myśląc o zakupie pierwszego mieszkania, zaczyna od tych w centrum miast :D Za cenę 30m2 możesz kupić 60m2 w innej dzielnicy, albo dużo większy domek i dojeżdżać do pracy parenaście kilometrów.