Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

#kitku #koty #kot #zalesie #mikroanonim
Piszę z mikroanonim, bo osoba związana ze sprawą dała radę mnie zidentyfikować na mirko, a nie chcę jej też sprawiać bólu swoim #zalesie.
Na mirko i ogólnie w życiu staram się być pozytywny, ewentualnie śmiesznie cynicznym, śmiejąc się przeciwnościom prosto w twarz, nie dając im się złamać, a czasem nie stronić i od czarnego humoru. Ale wczoraj dostałem informacje, że kotka moich rodziców, z uwagi na nawrót choroby nowotworowej brzuszka, musiała zostać uśpiona, a ja dostałem informacje "Czy chciałbyś się dorzucić do kosztów uśpienia?". Do tego dostałem jej zdjęcie jak z wręcz pustymi oczami od bólu leżała sobie w kącie w pozycji idealnego chlebka. I muszę się wam pożalić, że to mnie wewnętrznie r-------o (nawet pisząc ten post nie mogę powstrzymać łez), a jakbym to zrobił publicznie to nie wiem czy dałbym radę się później pozbierać.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że lata temu, gdy smyrałem ją po bebzonie, wyraźnie czułem, że coś jest nie tak. Że coś tam jest. Ale nikt mnie nie słuchał, a ja nie starałem się być bardziej stanowczy. Teraz siedzę i żale się, bo męczy mnie fakt, że to mogła być moja wina. Mogłem być bardziej zdecydowany czy coś.
Więc drogie Miruny i Mirabelki, zaklinam was - Jeżeli smyrając swoje kotki po brzuszku coś poczujecie czego tam nie powinno być to nie bądźcie jak ja pierdołą i to sprawdźcie. Po dobra kitka była.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91