Aktywne Wpisy

#primemma Czytam jak coś.

kowalzmetina +1
Jakie jest wasze podejście do koncepcji FIRE? Uważacie, że w dłuższej perspektywie ma to sens? Mam co do tego sporo wątpliwości.
Z jednej strony mamy bardzo obiecującą wizję niezależności finansowej, wcześniejsze przejście na emeryturę i dużo wolnego czasu, ale z drugiej mam wrażenie, że wiele osób z biegiem lat wyrabia sobie nawyk skrajnego oszczędzania i inwestowania każdego grosza, którego ciężko będzie się pozbyć (mówię tutaj szczególnie o perspektywie "Fat FIRE", czyli prowadzeniu
Z jednej strony mamy bardzo obiecującą wizję niezależności finansowej, wcześniejsze przejście na emeryturę i dużo wolnego czasu, ale z drugiej mam wrażenie, że wiele osób z biegiem lat wyrabia sobie nawyk skrajnego oszczędzania i inwestowania każdego grosza, którego ciężko będzie się pozbyć (mówię tutaj szczególnie o perspektywie "Fat FIRE", czyli prowadzeniu
źródło: emerytura-oszczedzanie
Pobierz

¯_(ツ)_/¯
one maja ciagle dziesiatki chetnych
serio, znam kilka koniet lat 44-48 i nie moga sie opedzic od facetow (a nigdy nie byly w dluzszym zwiazku wiec jakis red flag w sumie to jest)
źródło: temp_file2094791287411432982
Pobierz@wykopowy_brukselek: mogą sobie mieć, ale czy one ich chcą? Nie! Bo one chcą 2% populacji, a więc siłą rzeczy będą miały dzieci z alimenciarzami i będą samotnymi matkami.
@kabotyno: no nie bardzo, pojawi się
@wykopowy_brukselek: no wiadomo, że zmieniają właściciela haremu i sam harem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@wykopowy_brukselek: przecież one się już do niczego innego jak na śmietnik
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
nie do końca. Wystarcza że np. facet będzie z tej samej ligii ale dodatkowo ultra przystojny, albo z tej samej ligii ale kasiasty. Coś żeby się opłacało."
Jak widać na miłość, nie
Komentarz usunięty przez autora