Aktywne Wpisy
miscellanous +500
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
Często już na starcie HR mi mówi że bez papierka mogę iść co najwyżej na staż, i żeby awansować wyżej muszę mieć wyższe.
Dzisiaj miałem rozmowę do sektora państwowego i pytanie czy zgodziłbym się na coś w rodzaju lojalki, że jestem zatrudniony ale w ciągu x czasu mam zrobić papier wyższego albo wylatuję.
Oczywiście pytania dlaczego przerwałem studia.
No tak bo powiem prawdę że przez #depresja i #!$%@? zdrowie.
Mam już dość tego wszystkiego.
Serio tak wiele wymagam żeby w pracy być rozliczanym z tego co robię w pracy a nie poza pracą?
Nie wymagam też dużych zarobków, chcę mieć po prostu stabilność i normalne warunki możliwie bez ciągłego #!$%@? na nierealne terminy.
#pracait #pracbaza #it #informatyka #praca #korposwiat #studbaza #studia #gorzkiezale #zalesie
@przegrywam_przez_miasto: takie czasy, w juniorach można przebierać i wybrzydzać
Teraz jest przesyt pracowników a firmy zwalniają
Certy chyba każdy ma w dupie, przynajmniej u mnie w korpo
Ale co robisz konkretnie, programujesz czy co ?
Testy integracji sprzętu, Linux, sieci, skrypty Bash i python
Nie wiem ile masz lat, ale im człowiek starszy tym bardziej się nie chce :P
Zaoczne z informatyki to nie dramat, robiłem tak mgr i naprawdę nie trzeba się było spinać, poczytaj może da się większość zrobić zdalnie, to nawet w piżamie możesz 'studiować'
Znam przypadki gdy kandydat dostawał robotę bez wyższego, ale musiał takie studia zacząć
Byłem na ostatnim semestrze
26 lvl
Może będzie trza zmienić miejsce zamieszkania albo coś ?