Aktywne Wpisy
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +51

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)

Długoweekendowe gminobranie po płaskopolsce (wraz z @Dewastators) ʕ•ᴥ•ʔ
Na trasie głównymi atrakcjami były pałace/dworki, a jeszcze w samym lubelskim te największe i chyba najładniejsze. Ale to w Sterdyniu udało nam się wejść do zamkniętego prywatnego pałacu dzięki życzliwości ekipy konserwacyjnej.
Było dużo walki z wiatrem i płaskim, nużącym krajobrazem. Od czasu do czasu uwagę przykuwały zabawne nazwy miejscowości albo widok Bugu czy innej sielskiej rzeki.
W trakcie świąt było to lekkie wyzwanie logistyczne: gdzie zjeść i kiedy na ile zrobić zakupy, żeby nie być w d… na tych pustkowiach.
A pogoda (ta słoneczna) była zamówiona oczywiście, co do godziny ;)
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #100km #200km #wykopcanyonclub #zaliczgmine
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1485
Pobierzźródło: IMG_1597
Pobierzźródło: IMG_1505
Pobierzźródło: IMG_1497
Pobierz@wspodnicynamtb: w Sterdyni ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mnie też poprawili z odmianą tego miasteczka na wykopie, więc mogę się odwdzięczyć! XD Ale zazdro, że weszliście do środka, ja tylko fotki zza bramy sobie robiłem... Podobno padli tam w lockdownie, ciekawe czy ktoś prywatnie remontuje, czy znów jakiś hotel będzie?
Gość mówił, że obiekt jest odświeżany, ale też jest na sprzedaż (zaledwie za 62 mln). Także co zrobi przyszły właściciel to ciężko wnioskować, ale baza na imprezy i noclegi jest mocna. Chyba się nie opłaca całej tej podstawy noclegowej i wyposażenia zaorać, bo cóż innego by tam mogli zrobić?