Aktywne Wpisy

grzes1290 +318
Wstałem po 6 rano. Przypomniałem sobie te czasy, kiedy w sobotę rano budziłem się ledwo przytomny, jeszcze pijany, z bólem głowy, śmierdzącym oddechem, a pierwsze co robiłem to otwarcie browara. Dobrze jest być trzeźwym
#alkoholizm
#alkoholizm

bibi__ +133
W sumie prawda, czasem mam dość ludzi którzy uważają że widać ich w nocy jak są na czarno cali ubrani i bez odblasku chociaż jednego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
źródło: image_picker_05B4962C-12DC-4BE4-9D26-D98B74A3622A-64802-00001606649F5DB9
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
To gdzie poznales kobiete
Przecież OP napisał, że nie wyszalał się wcześniej więc czemu ma się nie chcieć? Jeśli facet jest zadbany to 32 lata to dla niego jeszcze bardzo młody wiek. Co innego kobieta, która starzeje się naturalnie szybciej przez hormony i prędzej traci zdolność reprodukcyjną (urodzenie dziecka po 35rż to według lekarzy późne macierzyństwo
- mam wiele tematów do rozmowy
- chętne na wyjazdy, wychodzenie na miasto, wspólne gierki, itp.
- bardziej ogarniają życie
- mają chęci do życia, energie
- nigdy mi się nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: To lepiej sobie odpuść całkowicie. Dziecko to zajebiste obciążenie, nie tylko finansowe (bo to się da ogarnąć) co fizyczne i psychiczne. Dziecko w wieku 36-40 lat może Cię po prostu przerosnąć, zwłaszcza jak to będzie pierwsze.