Aktywne Wpisy

francuskie +11
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kapazgon +2
Moim ukrytym marzeniem jest zjedzenie makaronu z dużą ilością pieprzu, czosnku, cebulki czerwonej i zielonej, sosem ostrygowym, sojowym i sałatą. Kocham czosnek, cebulkę i wszystko co jest soft pikantne. ( ͡° ᴥ ͡°)

Był drugi raz u mnie dzielnicowy bo, była wykładowczyni ubzdurała sobie,że ją uporczywie nękam TRZEMA zaproszenia na facebooku i telefonem do niej. Oczywiście ja nic takiego nie zrobiłem a ta na to wychodzi,że co kto ją doda na facebooku do znajomych odczytuje,że to ja ją NĘKAM tym xD Tak, 3 zaproszenia do znajomych nie wysłane przeze mnie i jeden pewnie telefon z call center to według niej uporczywe nękanie przeze mnie. Da się coś z tym zrobić? Zniesławienie to to nie jest.
Nie wiem dlaczego sobie ubzdurała,że to ja i to jeszcze były studia, które skończyłem 3 lata temu.
#policja #stalking #znieslawienie #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim