Aktywne Wpisy
nowszyja +75
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +152
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

źródło: 1000007407
Pobierz@prezi3: musi być to prawda skoro pisał o tym TVN24 który jak wiadomo jest anglojęzyczny, pewnie zniszczyli jeszcze z tysiąc himarsow tylko że skromności nie wspominają
No przecież napisał, po dacie widać, że ktoś użył translatora.
https://tvn24.pl/polska/general-adam-marczak-nie-zyje-zmarl-niespodziewanie-z-przyczyn-naturalnych-st7839350
Kacapy próbują przypisać sobie wszystko tylko nie to za co naprawdę odpowiadają
Używam translatorów wystarczająco często, żeby wiedzieć że to możliwe, np teraz na telefonie translator tłumaczy polski na polski wprowadzając błędy (tu znów w dacie).
źródło: temp_file3784877733252001891
Pobierzźródło: temp_file230647400210061621
Pobierzhttps://translate.yandex.com/
@Deska_o0: XDD chłop o tłumaczach nie słyszał.
Natomiast polski komunikat jest zastanawiający, bo napisali że generał umarł niespodziewanie z przyczyn naturalnych. Z przyczyn naturalnych to się umiera jak ma się 80 lat, a jak ktoś jest generałem to raczej nie ma więcej niż 60?
Dodatkowo napisali "Rodzina i bliscy zmarłego zostali powiadomieni" czyli był zdala od rodziny, oraz dodatkowe
@Nighthuntero:
@prezi3: Jeszcze się zastanawiasz?