Aktywne Wpisy
xionc0586 +472
Jestem menadżerem na nockach i pracuję zazwyczaj z 2 innymi osobami z czego jedna to kobieta. Robota nie jest trudna. Zrobisz to co jest do zrobienia i możesz sobie na luzie siedzieć do końca zmiany. Poprosisz o coś faceta? Zazwyczaj nie ma problemu, pójdzie zrobić bez dyskusji, nie trzeba dwa razy powtarzać czy tłumaczyć. Poprosisz kobietę? Nie chce jej się, narzeka że jest zmęczona, że bolą ją nogi (od siedzenia na dupie),
PotwornyKogut +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj wiem..
Do dzisiaj zastanawiam się czy to był może Pan "Masa" Sokołowski.. Ha tfu na Ciebie celebryto..
Pokazał bym kwity, że sprawe zgłosiliśmy na Policje, ale nie mam, bo sie baliśmy..
@m__b opowiadał Ci Jarek o tym jak pobił właściciela sklepu z zegarkami pod Warszawą?
@jan-wolak: ktoś wytłumaczy zielonemu, dlaczego mafiozi woleli komuś całkowicie udupić interes, zamiast go wysysać?
Bo to dzbany były a ich jedyny argument to argument siły
@slawomirus:
ktoś: opisuje dosłownie jakąkolwiek sytuację, której akcja nie dzieje się w pokoju przegrywa
mirki:
Mieli na tyle dużo takich miejscówek, że nie liczyli się z tym, że któreś się będzie musiało przez nich zamknąć.
Mówiąc nie liczyli się mam na myśli, że nawet na taką ewentualność nie wpadli, a do ugrania mieli większy haracz.
Nie podumali, to raczej prymitywne umysły były z kilkoma wyjątkami (np pershing)
Komentarz usunięty przez moderatora