Aktywne Wpisy

peoplearestrange +48
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +651
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

Gdzie można znaleźć dobrą pracę oprócz w IT i finansach? Pracuje w korpo w dziale księgowym jakiś czas i nie jest to coś co chciałbym wykonywać przez resztę życia, specyfika pracy biurowej mi jak najbardziej odpowiada, praca w finansach niekoniecznie, kiedyś ogarniałem sobie coś z tematów związanych z IT i o wiele bardziej mi się to podobało niż cokolwiek związanego z finansami, ale no próg wejścia jest zbyt wysoki aktualnie + też nie jestem zbyt ściśle uzdolnioną osobą. Wykształcenie licencjat z zarządzania, na inne studia raczej się już nie wybieram. Są jakieś inne alternatywy czy rynek pracy w Polsce to tylko IT, finanse i januszexy? Wymarzoną pracą byłaby chyba dla mnie praca grafika, ale no niestety nie jestem uzdolniony artystycznie xD
#pracbaza #korpo #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ewentualnie rozejrzyj się za zmianą stanowiska w bok w ramach korpo, w którym pracujesz. Jest mnóstwo stanowisk wspomagających, na których Twoim klientem są Twoi koledzy, a niekoniecznie ostateczny klient płacący finalnie