Aktywne Wpisy

trzeci +34
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz
matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Wspominasz o tym że ktoś powinien nienawidzić bo rodzice wzięli rozwód - tylko rozwód to nie jest znęcanie się. Jasne, rozumiem czemu Ty i Twoja żona macie w sobie taki gniew, ale to nie znaczy że każdy powinien.
A z wybaczaniem nie chodzi o to żeby jeździć na kawę i ciepło wspominać w------l pasem tylko żeby właśnie ten gniew nie trawił Cię
Znęcanie się nad dzieckiem to co innego niż rozwód rodziców.
Wiadomo, że lepiej jak rodzice się kochają, ale jeśli nie to bez sensu, żeby trwali na siłę w związku.
Jeśli spełniają się jako rodzice pomimo rozwodu to moim zdaniem to jest coś co warto wybaczyć.
A jeśli rodzi to patologię, to ta patologia by była zarówno bez jak i z rozwodem.
Robisz bardzo dobrze.
Mam podobne przeżycia do twoich. Tak samo jak zawsze jak zakładam pasek do spodni to mam jedno i to samo wspomnienie. Humor popsuty.
Uwierz jaką radość mi sprawiło, gdy zapędziłem w róg starego, ściągnąłem pasa i powiedziałem mu żeby ściągał spodnie to wyrównamy rachunki. Jego strach w oczach, że jestem zdolny do tego dał mi ogromną satysfakcję. Wpie*dolu nie spuściłem,
"dowartościowywanie" się bezdomnym człowiekiem też nie świadczy o zdrowiu psychicznym.
Cały czas obydwoje myślicie o swoich rodzicach.
@mirko_anonim: obsesja na punkcie oprawców, bardzo zdrowa rzecz, nie ma co xD
Już nie mówiąc o tym, że "mieć ich głęboko" to właśnie powinna, a te wszystkie rzeczy które wymieniłeś