Aktywne Wpisy

MonazoPL +137
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +285

@mirko_anonim: xdd
@mirko_anonim: I w ten sposób z ofiary stała się tyranem.
Nienawiść i gniew, niszczy tylko Ciebie. Ty już nie patrzysz w odchłań, to ona patrzy na Ciebie.
────
najwięcej o przebaczeniu będą mówili rodzice którzy sami to robili
a jak widać po obecnych komentarzach ktoś kto przez to nie przeszedł nie zrozumie
Ten fragment w którym pisałeś,że twoja piękna i mądra żona intencjonalnie zniszczyła swojego ojca doprowadzając do jego bezdomności jest straszny. Dodatkowo oboje czerpiecie z tego satysfakcję przejeżdżając koło jego "chatki z gówna".
Czy aby przypadkiem nie stajecie się takimi samymi potworami jak wasi rodzice?
─
Ja aktualnie przerabiam ten temat, jako nastolatek byłem bity, wyrzucany z domu mieszkałem na klatce schodowej, u kolegi itp. Moi biologiczni rodzice po 15 latach braku kontaktu jednak sobie o mnie przypomnieli, odnaleźli i po spotkaniach rodzinnych w Sądzie dostali ode
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@mirko_anonim: Tu nie chodzi o wybaczenie im, ale o odpuszczenie sobie. Rodzice zniszczyli wam dzieciństwo, a teraz pozwalacie na to, aby ich cień zatruwał wam dorosłość. Wbrew temu co wam się wydaje, nie odcięliście się, wasi rodzice nadal są obecni w waszym życiu. Tylko po co to sobie robicie?
@fishery: @zielony_goblin ale przecież on nie pisał, że jego to nie rusza i ma ich w dupie. Napisał, że ich nienawidzi i im nie wybaczy, i że nie ma dla niego znaczenia co się z nimi stanie. Chyba nie potraficie czytać ze zrozumieniem.