@mirko_anonim ja na miejscu tego typka myślałbym że twoja różowa zostawia mi uchylone drzwi i pokazuje lekko, zielone światło. Ja bym się gotował na jakiegoś nowo poznanego typa i spotkania we dwoje. Spotkania z jego strony na pewno są z intencją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trochę się wkurzyłem, bo z mojej perspektywy to pewnie ją będzie chciał podrywać i powiedziałem jej to. Zaprzeczyła, mówiąc że normalnie sobie gadają o pierdołach i jej nie podrywa.
Co prawda na samym początku tak było i chciał ją wyrwać,
ja na twoim miejscu bym dram nie robił bo to czy zakażesz jej spotkań z fuckboyami czy nie niczego nie zmieni, a będąc podejrzewaną lepiej będzie zacierać ślady. z drugiej
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: byłem kiedyś takim olkiem i zajęło mi mniej niż pół roku przejęcie interesu, od tego czasu kilka lat już jestesmy razem, pozdro
@mirko_anonim: skoro ty się spotykasz sam na sam z koleżankami to na to samo powinieneś pozwolić swojej wybrance, bo zasady powinny być takie same z obu stron. Trochę hipokryzja z twojej strony, że dziewczyna nie ma problemu, żebyś wyszedł ze znajomą, a ty robisz jej karczemną awanturę za coś co sam robisz xD
@czescmampytanie: że nieważne czy znajomy jest stary czy nowy może mieć wobec nas zamiary romantyczne i to tylko od osoby będącej w związku zależy czy ma na tyle szacunku do partnera, żeby nie kręcić z taką osobą, nie obiecywać i umieć ustawić granicę znajomości lub chociaż zerwać zanim pójdzie się bokiem.
Ona nadal była lekko naburmuszona i twierdziła, że spoko, nigdzie nie idzie, temat zamknięty, ale zacząłem nalegać i stwierdziła, że ok - jednak pójdzie.
@mirko_anonim: było postawić na swoim i byłoby okej a teraz po czymś takim to już nie możesz nic jej powiedzieć bo już tyle razy zdanie zmieniłeś. Na przyszłość zabroń jej takich randek a jak będzie mieć to w dupie to zerwij i tyle, jest pełno innych
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
Brawo właśnie zostałeś cuckoldem albo swingersem
@mirko_anonim: classic
ja na twoim miejscu bym dram nie robił bo to czy zakażesz jej spotkań z fuckboyami czy nie niczego nie zmieni, a będąc podejrzewaną lepiej będzie zacierać ślady. z drugiej
@Jan_Paolo_Secondo: nie no, swingersi bzikaja oboje, a tu tylko ona będzie bzikac xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
On się nie spotyka z nowymi koleżankami które go podrywały/podrywają, a ona tak.
@mirko_anonim: tak - pozdrawiam
No wyobraź sobie zwyczajnie analogiczną sytuację w drugą stronę - do Ciebie (od tak z czapy?) pisze jakaś randomowa laska - siema, jak tam mija
@mirko_anonim: było postawić na swoim i byłoby okej a teraz po czymś takim to już nie możesz nic jej powiedzieć bo już tyle razy zdanie zmieniłeś. Na przyszłość zabroń jej takich randek a jak będzie mieć to w dupie to zerwij i tyle, jest pełno innych