Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: skoro ty się spotykasz sam na sam z koleżankami to na to samo powinieneś pozwolić swojej wybrance, bo zasady powinny być takie same z obu stron. Trochę hipokryzja z twojej strony, że dziewczyna nie ma problemu, żebyś wyszedł ze znajomą, a ty robisz jej karczemną awanturę za coś co sam robisz xD
  • Odpowiedz
Trochę się wkurzyłem, bo z mojej perspektywy to pewnie ją będzie chciał podrywać i powiedziałem jej to. Zaprzeczyła, mówiąc że normalnie sobie gadają o pierdołach i jej nie podrywa.

Co prawda na samym początku tak było i chciał ją wyrwać,

@mirko_anonim: classic

ja na twoim miejscu bym dram nie robił bo to czy zakażesz jej spotkań z fuckboyami czy nie niczego nie zmieni, a będąc podejrzewaną lepiej będzie zacierać ślady. z drugiej
  • Odpowiedz
@Gumaa: nadal uważam, że to podwójne standardy, gdyby chciała ukryć romans powiedziałaby, że idzie na kawę z koleżanką, uniknęła by podejrzeń i awantury, a dziewczyna powiedziała mu gdzie idzie oraz z kim idzie, więc raczej jest z nim szczera
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: że nieważne czy znajomy jest stary czy nowy może mieć wobec nas zamiary romantyczne i to tylko od osoby będącej w związku zależy czy ma na tyle szacunku do partnera, żeby nie kręcić z taką osobą, nie obiecywać i umieć ustawić granicę znajomości lub chociaż zerwać zanim pójdzie się bokiem.
  • Odpowiedz