mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
12
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Jan_Paolo_Secondo
@mirko_anonim: Xd
Brawo właśnie zostałeś cuckoldem albo swingersem
556
Gumaa
@Noonecares123: a czytałaś ten wpis? Przecież napisał że pozwala i że oboje wychodzą czasami ze starymi znajomymi. To jest jednak inna sytuacja.
165
magdalena-gaska
@mirko_anonim nie przesadzasz, widocznie lubi jak nowy koło niej skacze, nawet jeśli do niczego nie dojdzie to pewnie jest w podtekscie
40
Kontonawykopiechlopie
@mirko_anonim ja na miejscu tego typka myślałbym że twoja różowa zostawia mi uchylone drzwi i pokazuje lekko, zielone światło. Ja bym się gotował na jakiegoś nowo poznanego typa i spotkania we dwoje. Spotkania z jego strony na pewno są z intencją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
36
Pan_Slon
Pan_Slon
@mirko_anonim: odpal tinderka i tez sobie popisz a potem skoczcie sobie na kawusie
21
Orowerbogatszy
@mirko_anonim: Wszystko ok, przecież kobiety nie zdradzają.
15
czescmampytanie
Trochę się wkurzyłem, bo z mojej perspektywy to pewnie ją będzie chciał podrywać i powiedziałem jej to. Zaprzeczyła, mówiąc że normalnie sobie gadają o pierdołach i jej nie podrywa.

Co prawda na samym początku tak było i chciał ją wyrwać,

@mirko_anonim: classic

ja na twoim miejscu bym dram nie robił bo to czy zakażesz jej spotkań z fuckboyami czy nie niczego nie zmieni, a będąc podejrzewaną lepiej będzie zacierać ślady. z drugiej
14
komakow
albo swingersem

@Jan_Paolo_Secondo: nie no, swingersi bzikaja oboje, a tu tylko ona będzie bzikac xd
14
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: byłem kiedyś takim olkiem i zajęło mi mniej niż pół roku przejęcie interesu, od tego czasu kilka lat już jestesmy razem, pozdro

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
14
Milosz176
Milosz176
@mirko_anonim: koleżanka będzie bolcowana, możesz być z siebie dumny
11
czescmampytanie
@Noonecares123: zdrady nie zawsze są dokonywane z premedytacją. w końcu dziewczyny lubią się tłumaczyć: "samo tak wyszło"
11
czescmampytanie
9
N.....3
@mirko_anonim: skoro ty się spotykasz sam na sam z koleżankami to na to samo powinieneś pozwolić swojej wybrance, bo zasady powinny być takie same z obu stron. Trochę hipokryzja z twojej strony, że dziewczyna nie ma problemu, żebyś wyszedł ze znajomą, a ty robisz jej karczemną awanturę za coś co sam robisz xD
8
camelinthejungle
@mirko_anonim niby oczywisty bait, ale jednak przeczytałem do końca, więc plusik.
7
N.....3
@czescmampytanie: że nieważne czy znajomy jest stary czy nowy może mieć wobec nas zamiary romantyczne i to tylko od osoby będącej w związku zależy czy ma na tyle szacunku do partnera, żeby nie kręcić z taką osobą, nie obiecywać i umieć ustawić granicę znajomości lub chociaż zerwać zanim pójdzie się bokiem.
7
PozorVlak
@mirko_anonim: bolek na oku
7
Gumaa
@Noonecares123: dlaczego to podwójne standardy?
On się nie spotyka z nowymi koleżankami które go podrywały/podrywają, a ona tak.
6
Dietetyq
Dietetyq
I najważniejsze: czy właśnie wysłałem swoją dziewczynę na randkę?

@mirko_anonim: tak - pozdrawiam

No wyobraź sobie zwyczajnie analogiczną sytuację w drugą stronę - do Ciebie (od tak z czapy?) pisze jakaś randomowa laska - siema, jak tam mija
6
Lucius
5
rtp_diov
rtp_diov
Ona nadal była lekko naburmuszona i twierdziła, że spoko, nigdzie nie idzie, temat zamknięty, ale zacząłem nalegać i stwierdziła, że ok - jednak pójdzie.

@mirko_anonim: było postawić na swoim i byłoby okej a teraz po czymś takim to już nie możesz nic jej powiedzieć bo już tyle razy zdanie zmieniłeś. Na przyszłość zabroń jej takich randek a jak będzie mieć to w dupie to zerwij i tyle, jest pełno innych
5