Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim po prostu go nie podniecasz, a że wysyłają sobie zdjęcia nagich czy półnagich bab, to chyba normalne. Kiedyś jednemu typowi z roboty wysłałem mema, to ten cymbał odesłał mi babę w jakimś obcisłym stroju ze skóry. Wydaje mi się że większość ogląda baby w internecie, a ciebie nie chciał zranić
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Tu opka. Niestety nie mam już kodu..

On mnie też nie podnieca, ale to nie jest dla mnie problem. Też dogadzam sobie sama w rajemnicy przy filmikach, bo wolę to niż oral czy peeting w jego wykonaniu, ale mimo wszystko go kocham i bym nie odwaliła czegoś, czego bałabym się przyznać.

Od początku miał te problemy, a był we mnie wpatrzony jak w obrazek i przeprowadził się w moje okolice
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Dobra, przeczytałam cały ten tekst i według mnie coś na poważnie nie gra jeżeli chodzi o to że nie chciał ci pokazać tego zdjęcia czy nawet chatu. Uważam, że w związku nie ma się tajemnic dlatego to brzmi poważnie. Odnosząc się do twojej samooceny to TY musisz nad nią popracować a nie on ma cie komplementować bo i 1000x komplementów nie wystarczy jeśli ty siebie nie lubisz. Napisałaś coś dziwnego
  • Odpowiedz
Wszystko fajnie, ale.. niedawno podczas jego pracy zdalnej poszłam do niego się przytulić i przez przypadek na moment włączył jakiś chat z kimś i tam było jakieś (raczej) zdjęcie pozowane modelki w skąpym stroju. Oczywiście ja sobie żartowałam, że oo pokaż mi to ocenię ją i śmieszkowałam z tego, że sobie wysyłają z kolegami zdjęcia bab. Ale nie chciał pokazać za nic. Także to na bank jakaś grubsza sprawa.

@mirko_anonim: nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moim zdaniem, podstawowym Twoim problemem jest budowanie poczucia wartości na czyimś zdaniu względem Twojej osoby.
Druga kwestia, to nie potrafisz mówić partnerowi o swoich uczuciach i oczekiwaniach.
Mężczyźni zazwyczaj inaczej okazują uczucia niż kobiety, oni je pokazują w działaniach a nie w mowie.
Jak facet przyjedzie do Ciebie żeby Ci naprawić gniazdko, a nie będzie mu to wcale na rękę, to on uważa, że okazuje w ten sposób, że
  • Odpowiedz