Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +601
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz
ANALball +12
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

On mnie też nie podnieca, ale to nie jest dla mnie problem. Też dogadzam sobie sama w rajemnicy przy filmikach, bo wolę to niż oral czy peeting w jego wykonaniu, ale mimo wszystko go kocham i bym nie odwaliła czegoś, czego bałabym się przyznać.
Od początku miał te problemy, a był we mnie wpatrzony jak w obrazek i przeprowadził się w moje okolice
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: nie
@mirko_anonim: Co to norma? Nie daj się wciągnąc w "body positivity". W anoreksję tym bardziej.
Druga kwestia, to nie potrafisz mówić partnerowi o swoich uczuciach i oczekiwaniach.
Mężczyźni zazwyczaj inaczej okazują uczucia niż kobiety, oni je pokazują w działaniach a nie w mowie.
Jak facet przyjedzie do Ciebie żeby Ci naprawić gniazdko, a nie będzie mu to wcale na rękę, to on uważa, że okazuje w ten sposób, że
@mirko_anonim: to niezłą ekipe żeście zmontowali xD
@Falcon
Dzięki za odpowiedzi (tu op).
Dbam o siebie, o swoją dietę, używam dużo kosmetyków do pielęgnacji, ruszam się, ale nie jestem szczupła. 65
Ja nie oglądam i mogę sobie mieć standardy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@sprawdzajacy: ty bierzesz pod uwagę opinie takich wywłok? Jak obsrany menel Ci powie, że mu się Twój dior nie podoba, bo mu nie chciales dać 50zl na zebry i chciał dopiec to też ci się smutno zrobi?
jak ci nie zależy to komuś tak i vice versa - ludzie soba manipuluja nawet jak podswiadomie