Aktywne Wpisy

1X6D +17
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

ZAKAPIOREK +85

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

@AlienFromWenus: Jest to zwyczajnie nieprawda. Więcej pobić jest mężczyzn.
@Alzena: 8 lat propagandy lewicy w spółce z PO przynosi wreszcie owoce.
@Aurielle: wskaż mi cytat gdzie tak napisałem.
a co kobieta wie o byciu mężczyzną?
wystarczy na dziś czytania czegoś takiego XD
@Kapitalista777: to się przejdź po małym hiszpańskim mieście z dziewczyną i zrozumiesz że to prawo wprowadzono nie bez powodu xd
Wystarczy odrobina logicznego zachowania (nie chodzenie po nocach ciemnymi ulicamin, nie picie z nieznajomymi itd)i w Polsce jest sie niemal całkowicie bezpiecznym.
Co ty bredzisz xD właśnie przez ryzyko odwetu atak jest częściej ostrzejszy brutalniejszy i bardziej bezpardonowy
Bo strach wyjsc, bo gwalca i morduja, nie slyszalas o sprawie w centrum wawy ostatniej?
Możemy oczywiście się oszukiwać, że wyzywająco ubrana kobieta jest całkowicie obojętna dla tkanki społecznej... ale skoro tak, to po co ubiera się wyzywająco, skoro chce być odbierana obojętnie? Tutaj nie ma chyba żadnego faceta, który twierdzi, że jakiekolwiek ubranie czy jego brak uzasadnia napastowanie, zaczepianie czy gwałcenie. Ale żeby werbalne wyrażenie podziwu dla wyglądu (a może dla odwagi?) takiej