Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +41
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
źródło: chinks
Pobierz
Mega_Smieszek +240
źródło: temp_file6975514216753595442
Pobierz

@4mmc-enjoyer: dowód anegdotyczny. Mój znajomy też ma szeregówkę i na grilu nawet nie wiem kiedy okazało się, że cały pas ogródków też ma jakieś imprezki. Zaraz podawanie flaszek i kieliszków przez płot pomiędzy sąsiadami i
@corsa900: Nie idź tą drogą. Lepiej mieć swoje, niezależnie, gdzieś niedaleko, ale nie przez płot. Zobaczysz, że ma to więcej wad niż zalet...
tak czy siak, współczuję koledze sąsiada
XD
To jest słabe, że teraz polskie przedmieścia to osiedla bliźniaków. Dlaczego nie budują osiedli takich samych ale osobnych domków? Mieszkać w domu przez ścianę z sąsiadem? To chore.
Z tego samego powodu dlaczego ludzie kupują Dacie, Fiata zamiast Mercedesa albo BMW.
Zamykam temat.
Co jest złego w tym, że masz garaż, podjazd, mniejszą działkę, ale nadal działkę? Przynajmniej jest mniej roboty. Dodatkowo wybuduj dom w podobnej cenie w dobrej lokalizacji. Nie ma szans.
Szeregowce mają te plusy,