Aktywne Wpisy

Czoso +123

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

Czyli jednak wychodzi na to, że chodzi o kalorie - po prostu jesz za mało (⌐ ͡■ ͜ʖ
Twój metabolizm nie zwalnia, ma to w
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: geny xd
@mirko_anonim: to zgłoś się po nagrodę Nobla. Albo przestań jeść całkiem to twoje ciało pewnie zacznie produkować energie z powietrza. Sami się oszukujecie a potem szukacie czarów i obrażacie tych co wam mówią prawdę
Tutaj trzeba powrót do podstaw, najlepiej od podstaw matematyki bo się wam coś te kalorie źle dodają
główne produkty które powodują tycie to oleje roślinne głównie słonecznikowy oraz rzepakowy i teraz odkrycie ameryki, ale 90% słodyczy i generalnie produktów ze sklepu nie jest ładowanych "złym cukrem" ale właśnie tymi olejami roślinnymi, które mają zbyt wiele kwasów omega 6. A jeżeli proporcja między kwasami omega 3 oraz kwasami
Omega 3 w pożywieniu występuje bardzo rzadko w niewielkich ilościach.
Łatwiej jest unikać omega-6, no a jak kogoś stac to dieta śródziemnomorska, sporo owoców morza, krabów, krewetki robią robotę. Unikać jedynie różnych rtęciowych łososi czy tunczyków z hodowli ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
xD no no, dlatego są przezroczyste
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Gordut: brzmi sensownie, jestem na redukcji już z rok i może organizm się przyzwyczaił. Co ciekawe, gdy miałem przerwę od treningów to ważyłem mniej. Od dwóch miesięcy ćwiczę więcej i przytyłem 6kg mimo deficytu.
────────