Wpis z mikrobloga

Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).

Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.

#samochodoza #konfitura #heheszki #pdk
Czoso - Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjec...

źródło: obraz

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 186
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).

@Czoso: ja moim BMW X5 wjezdzam do mórz w każdym miejscu, nawet nie wysiadam z samochodu, żeby przypadkiem się biedozą nie zarazić
  • Odpowiedz
  • 182
@mvmxks: po prostu cenię bezpieczeństwo moich dzieci. Nie chcę żeby nadepnęły na szkoło na plaży albo jakiś ostry patyk, który ktoś zakopał.
  • Odpowiedz
@Czoso: Od kiedy nabyłem swojego SUVa (Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic w pakiecie S line jak coś) takie błahostki jak Bałttyk mnie nie zatrzymują. Wjeżam prosto do Szwecji.
  • Odpowiedz
@Derezzed: sprawdzałem moim bentaygą o normalnie można po plaży jeździć tylko te biedaki przeszkadzają i coś krzyczą i machają rękoma.
  • Odpowiedz
Nie chcę żeby nadepnęły na szkoło na plaży albo jakiś ostry patyk,

@Czoso: Najgorzej, jak na piaszczystej plaży nasypie się piasku do butów.
  • Odpowiedz
@Czoso: Oj przypominają się studenckie czasy. Wjechaliśmy passatem (4motion!) i siedzieliśmy kilka godzin. Chcąc wyjechać okazało się że przypływ i koła stoją już w wodzie xd
Gość z ciągnika co czyścił rano plaże miał już wprawę w holu po plaży
  • Odpowiedz
@Czoso: o ty złolu, czyżbyś był przesiąknięty ZACHODNIM IMPERIALISTYCZNYM STYLEM ŻYCIA I NIE CHCIAŁ DYMAĆ DO PLAŻY?
No literalnie zachodniak! Przecież my mamy tylko kilka kilometrów wydm, (w dodatku obsranych xD), a to złoto narodowe!
tellet - @Czoso: o ty złolu, czyżbyś był przesiąknięty ZACHODNIM IMPERIALISTYCZNYM ST...

źródło: _129795581_tydraeth3

Pobierz
  • Odpowiedz
@Czoso 45 lat chodzę po plaży boso i nigdy nie rozwaliłem nogi. W Polsce legalnie nie można nigdzie wjechać samochodem na plaże bez zezwolenia UM.

Są takie miejsca na Pomorzu gdzie stoi się 1 metr od plaży (jest ich kilkadziesiąt) ale ze względu na dobro lokalnych mieszkańców niepodam bo to są mniej popularne miejsca z szczątkowa magią pustych plaż po horyzont. Nie chcę aby im się zjeżdżali tacy ludzie co wbijają na
  • Odpowiedz