Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +70
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz
SzubiDubiDu +287
Głupie goje - myśla, że promują polskie produkty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#dafi #izrael #kupujpolskieprodukty
#dafi #izrael #kupujpolskieprodukty
źródło: ay way
Pobierz

@dzieju41 ty też siedzisz nadal na wykopie poza tym seriale nei są wieczne tak można z pół roku przelecieć ale co potem, nie ma gdzie sie podziac w internecie nawet
@notakjakbytotalnie_ też sie zastanawiam właśnie co oni robią, przecież to dramat jest, chyba że wszyscy na reddicie ale tam jest strasznei normicko i sie nei da
Niestety panowie ale mówicie prawdę. Jesteśmy obecnie w schyłkowej fazie wykopu i nie można się spodziewać nigdy powrotu do lat świetności. Pomijam fakt, że na wykopie zawsze jest faza schyłkowa, ale teraz to już na serio.
Sam nie wiem gdzie można spędzać czas w internecie. W obecnych czasach jakąkolwiek informacja w internecie to ai slop albo troll. Wykop daje jeszcze jakiś filtr człowieczeństwa. To też jedyny powód
@jegertilbake: to mnie najbardziej zadziwia bo pomoedzy robota cos z tym czasem robic trzeba a nie wierze ze te pokolenia siedza teraz po robocie przed telewizorom albo non stop jutiby tiktoki przegladaja. Nie wiem jak wpadlismy w taki matrix absurdalny tych najwiekszych monopolistow rozrywkowych
Ludzie zyja w krotkich interwalach i widocznie nasrali sobie do tego stopnia, ze wykop staje sie zbytnim wyzwaniem.
Moim zdaniem problem wykopu polega