Wpis z mikrobloga

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@kingcel: ty siedziesz na wykopie to nie do ciebie ten gorzki żal
@dzieju41 ty też siedzisz nadal na wykopie poza tym seriale nei są wieczne tak można z pół roku przelecieć ale co potem, nie ma gdzie sie podziac w internecie nawet
@notakjakbytotalnie_ też sie zastanawiam właśnie co oni robią, przecież to dramat jest, chyba że wszyscy na reddicie ale tam jest strasznei normicko i sie nei da
  • Odpowiedz
@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: ale discordy są rózne i kazdy c-----y na swoj sposob - jak masz male fajne grupki to sie one po czasie r-----------a i nic nie ma, jak masz duze molochy to tam sie nei da nic pisac bo to przekrzykiwanie sie, jak masz teoretycznie idealna sytuacje to nagle sie okazuje ze serwer martwy, do tego w c--j reklam teraz jest, obrazek za duzy kup nitro za jakies absurdalne sumy,
  • Odpowiedz
@Defined: no i ten pasywny lurk jest strasznei dobijający, on jest spoko jak sie nigdy i tak nie udzielało ale z punktu takiego shitpostera dopaminowego ćpuna jak ja, nie wiem z wiekem jest gorzej a nie lepiej i po prostu to tylko jedna z rzeczy ktora sprawia ze czuje sie ze to co bylo dobre fajne juz minelo, tak naprawde nei ma znaczenia czy internet umarl czy nie tylko ja
  • Odpowiedz
@koneser_progresywnego_discopolo: @jegertilbake

Niestety panowie ale mówicie prawdę. Jesteśmy obecnie w schyłkowej fazie wykopu i nie można się spodziewać nigdy powrotu do lat świetności. Pomijam fakt, że na wykopie zawsze jest faza schyłkowa, ale teraz to już na serio.

Sam nie wiem gdzie można spędzać czas w internecie. W obecnych czasach jakąkolwiek informacja w internecie to ai slop albo troll. Wykop daje jeszcze jakiś filtr człowieczeństwa. To też jedyny powód
  • Odpowiedz
@koneser_progresywnego_discopolo: W kapitalizmie najpierw okradają cie z czasu i energii a potem sraja papką do ryja ktora w------y na kanapie siadasz i zjadasz poslusznie bo na nic ambitniejszegovnie masz ani czasu ani siły a po pracy przecież trzeba jeszcze ugotowac, czas cos posprzatac, cwiczenia, higiena, jakieś moze zakupu.

Ludzie zyja w krotkich interwalach i widocznie nasrali sobie do tego stopnia, ze wykop staje sie zbytnim wyzwaniem.

Moim zdaniem problem wykopu polega
  • Odpowiedz
@takbardzosam: @jegertilbake discord ma te wade ze dynamika jest inna. Wykop umie dobrze zbalansowac miedzy fellingiem starego klasycznego forum a czatu na zywo discord to typowy czat na zywo i albo jest zalane trescia non stop albo jest martwe i serwer taki nie bedzie funkcjonowal przy rzadszym pisaniu. No i jest zamkniety. Na wykop mozna wejsc lutkowac bez konta i da sie znalezc interesujacy temat i dopiero ew. Zalozyc
  • Odpowiedz