Aktywne Wpisy
damianooo8 +60
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transΓ³w z UkraiΕcami w postΔpowej Warszawie ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Walka transΓ³w z UkraiΕcami w postΔpowej Warszawie ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
IntruderXXL +99
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trΓ³jboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leΕΌΔ c - 265kg
Martwy ciΔ g - 365kg
StaΕo
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leΕΌΔ c - 265kg
Martwy ciΔ g - 365kg
StaΕo
Dumna jestem ΕΌe swoich chΕopakΓ³w, sΔ najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #macierzynstwo #ojcostwo
Komentarz usuniΔty przez moderatora
@Jabel
@nicari: Fajnie brzmi gdyby nie fakt ze takiemu dzieciakowi ponizej 2 roku zycia gdyby dac wkretarke "elektroniczna" to ( jesli juz dal by rade ja uniesc i utrzymac ) wylamalo by mu raczki w stawach lokciowych nawet na najnizszym momencie XDXD.
Baby to jednak baby ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
@Makowieciasto: Owszem, tak jak Ty wygΕosiΕeΕ atak w stronΔ @nicari prΓ³bujΔ c wtΕaczaΔ w niΔ jakieΕ wyimaginowane poczucie winy. "PrzyΕoΕΌyΕaΕ Εapy". PowaΕΌnie? ZaΕoΕΌenia tego, o czym piszesz, znam aΕΌ nazbyt dobrze, bo co rusz wasze teorie przebijajΔ siΔ do gorΔ cych. TakΕΌe doΕΔ
JuΕΌ teraz zrobiΕem dla niego maila, ktΓ³rego dostanie na 18 urodziny. Raz w tygodniu wysyΕam tam wpis z jakimΕ zdjΔciem. Wczoraj dostaΕ pierwsze swoje zdjΔcie z wizyty u ginekologa :D
Dodatkowo zrobiΕem osobne konto na gieΕdzie krypto gdzie raz w miesiΔ cu kupuje bitcoina za 200 zΕ.
MΓ³j cel to nauczyΔ mojego syna byΔ pewnym siebie, dobrym dla innych
No chyba ze do tej historyjki uzylas slowa wkretarka nie majac na myslli wkretarki tylko zabaweczke, bo jesli tak to moja w tym wieku juz ciasta piekla z plasteliny.
SzczaΕa ! :)
@Majku_: aha kolejne urojenia natalistyczne? Czyli ona swojego dziecka nie skazaΕa na ΕΌycie ktΓ³rego to dziecko wczeΕniej nie potrzebowaΕo? ZapytaΕa to dziecko czy chce zaistnieΔ i to dziecko wyraziΕo zgodΔ przed zaistnieniem?
AHA (
@nicari: Co robiΔ ?
@WykopowaDekoherencja: w kontekΕcie wΔ tku i tego co pisaΕeΕ, naprawdΔ mocno prychnΔ Εem :D
@drobne_na_taryfe: kolejny nic nie wnoszΔ cy do tematu komentarz, zakΕadajΔ cy ΕΌe wie lepiej, czemu mnie to nie dziwi? TΕumaczyΕem juΕΌ, kaΕΌdy z nas byΕ na poczΔ tku natalistom, zmieniΕo siΔ to pod wpΕywem wiedzy, to jest dojrzaΕoΕΔ
JeΕli jest to "koΕlawa pseudologika" to przedstaw mi logiczne bΕΔdy w moim tekΕcie, ale zakΕadam ΕΌe takich nie ma bo od
@WykopowaDekoherencja: to wΕaΕnie dowodzi jak bardzo od rzeczywistoΕci jesteΕ odklejony, masz dzieci = odklejeniec, jedyny ratunek to taki ΕΌe te dzieci adoptowaΕeΕ
@nicari: Szkoda, ΕΌe to jakieΕ kopiuj - wklej bez zredagowania treΕci Β―\(γ)/Β―