Aktywne Wpisy

fsfdjf +8
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Koniec koncow, jesli z auta korzystasz bardzo sporadycznie, sprobuj kilka razy wypozyczyc na wyjazd i zobacz jak
@SendMeAnAngel: Nie no, ale w całym tym w sumie całkiem racjonalnym i kładącym nacisk na pragmatyzm wywodzie to mnie trochę rozwaliło ¯\(ツ)/¯
Możesz jeszcze zastanowić się nad golfem 7 kombi
Widać, że samochodu tak naprawdę nie potrzebujesz. Auto to dodatkowe koszty utrzymania i jednak trochę problemów. Tym bardziej jak dużo nie zarabiasz. Jak jeździsz na zawody to jak wyżej - wynajmij auto w normalnej wypożyczalni.
I nie słuchaj się "przymuszeń" innych czy nie wstydź się za carsharing. To takie typowe "nie mam własnego pomysłu na życie więc skopiuję innych". A jak ktoś żyje inaczej to "jak to tak".
@SendMeAnAngel: Samo to by mnie przekonało do kupienia auta.
Czytałem te twoje przygody z dojazdem zbiorkomem na maratony MTB i szlag mnie trafił w połowie pierwszej z nich ( ͡º ͜ʖ͡º) Na takie imprezy nie wybierałbym się bez auta.
A jeżeli kupisz samochód, nie zrezygnujesz z MTB, a za parę lat twoja sytuacja finansowa się poprawi i zaczniesz
źródło: IMG_6421
Pobierz