ie mam problemy z gadką, nie boje się kobiet, mam w porządku pracę, staram się być otwarty, mam zainteresowania ale nie jestem też typem imprezowicza. Przesiedziałem kilka lat na #tinder #badoo itp. nawet z premium i niestety malutko par i tylko frustracja po tylu latach :) Na prawdę doskwiera mi samotnosć a nie mam okazji na żywo nigdzie poznać. Chciałbym znaleźć taką zwykłą dziewczynę tzw. "dziewczyne z sąsiedztwa",
@kamil150794: Z Tobą nie, bo jesteś frustratem piszącym kłamstwa na mój temat (ewentualnie trollem). Ale z innymi - żaden problem, przy kolegowaniu się i przyjaźni wygląd nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, najważniejsze, żeby się dogadywać, lubić i mieć podobne hobby.
przy kolegowaniu się i przyjaźni wygląd nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, najważniejsze, żeby się dogadywać, lubić i mieć podobne hobby.
No, tak jest, nie zmyslasz. Przypomnę, że 15 lipca ubr wrzucałem tutaj swoje zdjęcie, inni cię wołali i zrobiłaś fikołka, że nie wiesz, o co chodzi. Dobrze wiedziałaś, tylko chciałaś wyjść na nieskazitelną, co złego to nie ty itp.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
No, tak jest, nie zmyslasz. Przypomnę, że 15 lipca ubr wrzucałem tutaj swoje zdjęcie, inni cię wołali i zrobiłaś fikołka, że nie wiesz, o co chodzi. Dobrze wiedziałaś, tylko chciałaś wyjść na nieskazitelną, co złego to nie ty itp.
Przykład? Kłamiesz jak z
@kamil150794: Nie wiem, co w tym jest trudnego do uwierzenia, Ty przyjaźnisz się tylko z ładnymi ludźmi? Trochę próżne, ale Twój wybór.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora