Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

matkawielebna +29

#seriale #gry #ksiazki #film #kiciochpyta
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0: Dla mnie to normalne, że ktoś stara się poznać gust drugiej osoby. Wybacz, ale jakbym dostał odpowiedź że kocha "Kiepskich" czy "Trudne sprawy" to wychodzę, choćby nie wiem co.
Sam mam ulubiony serial, kreskówkę, film, anime, itd.
W zainteresowaniach (tych tagach co się wybiera) nigdy nic z filmami/netflix nie miałem.
Miałem wypisane w opisie z 30 rzeczy które lubię, a w nich były "filmy dokumentalne", ale wątpię, żeby algorytm brał to z opisu i matchował z ludźmi co mają "Netflix" w tagach xd. Raczej na podstawie tych gotowych tagów matchuje.
Ps. Kawy też nie miałem nigdy w zainteresowaniach, a jednak na 10 profili przynajmniej 1 typiarka
@kolejne_juz_konto: sporo mowi o Tobie, jka ktos naprawde lubi kiepskich (pierwsze sezony) i rozumie sarkazm i cala glebie to plus dla niego. Mam wrazenie ze nei zaliczasz sie do tych ludzi
@programista15cm: Oglądałem Kiepskich i to właśnie pierwsze sezony, sarkazm może i tam był ale sama realizacja serialu pozostawała wiele do życzenia, a Grabowski w tej roli podobał mi się średnio, zdecydowanie bardziej wolę go oglądać na deskach teatru. A jak
@Pawcio_cukierek hahaha też Cię tu oceniłem. niezły ze mnie pajac. xD
@HansLanda88: Ja na tym pytaniu złapałem żonę, tylko o książki a nie seriale. Czytała książkę, ja się zapytałem co czyta (tak wiem, banał) i przegadaliśmy bite kilka godzin na ten temat, miesiąc później wspólne mieszkanie, dwa lata później ślub cywilny i w tym roku będzie 16 lat po tym ślubie. Także jak widzisz takie pytania nigdy nie będą dla mnie czymś
@programista15cm: Nic z tego bełkotu nie zrozumiałem i nawet nie wiem do czego to odnosisz, bo nie potrafisz zacytować czyjejś wypowiedzi.
@programista15cm: Widocznie pisać uczyła cię małpa i brakuje w tym sensu, oraz cytatu z mojej wypowiedzi. Won na czarną.