Aktywne Wpisy
Operator_imadla +68
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motoryzacja #samochody #heheszki
źródło: 1
Pobierz@taxi_driver92: Szczerze, to ja już gdzieś od 15 lat nie spotkałem się z kimś, kto płacze o zapinanie pasów. Ja to już odruchowo zapinam - ostatnio zapiąłem nawet jak miałem wyjechać 5m z garażu xD Jak mam niezapięte, to czuje się jakbym szedł do szkoły bez plecaka, czy do sklepu bez telefonu
@zenon_z_chorzowa1: wkładki na nietrzymanie moczu albo pielucha dla dorosłych. dziwne, że na to nie wpadliście.
@OrzechowyDzem: po tym, że kupił opla? Dziwne, ale możliwe.
Bo co może pójść nie tak jak ciało poruszające się 40 km/h przywali brzuchem wypełnionym wodą i dzieckiem w coś twardego, np deskę rozdzielczą samochodu? Żeby tylko było coś co może takie ciało przytrzymać w miejscu żeby w nic nie przywaliło przy nagłym zatrzymaniu.