@mirko_anonim nie udało mi się nigdy wytłumaczyć normictwu że studiów, że jeśli moim problemem jest brak mitycznego 180 i brak włosów to te-ra-pia nie pomoże mi i magicznie nie urosne i nie zapuszczę włosów jak sp Wodecki
Julki dalej będą gardzić podczłowiekiem tak samo jak przed te-ra-pią¯_(ツ)_/¯
@mirko_anonim: W żaden sposób ci nie pomoże, ta moda na terapie powstała bo masa kobiet ukończyła ten średniej jakości kierunek i trzeba jakoś silnym i niezależnym kobietom stworzyć jakieś łatwe i ciepłe miejsca pracy bo do fabryki azbeztu nie pójdą.
@Cadfael: wybierasz sobie tych którym się udało kogoś znaleźć. Resztę masz poprostu gdzieś bo "pewnie się nie starali".
I pewnie gdyby tym pierwszym się nie udało to byś ich wstawiła do tych drugich. Tak w zasadzie to czemu wy same im nie pomożecie i same nie wyjdziecie z inicjatywą żeby ich lepiej poznać? Sama przełamywałaś pewnie swój komfort. Czemu nie zrobisz tego wobec nich? Czyżby przełamywałaś swój komfort tylko dla
Anonim (nie OP): znam osobiście 2 przypadki gdzie terapia wyprowadziła ich na ludzi ale oni tego chcieli. Oboje żyją teraz normalnie nawet mają znajomych. Ale wykopki zawsze lepiej wiedzą że to nic nie daje.
ja chodziłem na terapię i mi bardzo pomogła. Ale jak ze wszystkim, nie każdemu zapewnie pomaga. Ale trzeba spróbować, żeby się przekonać.
@blazko: no i po co ma próbować, skoro wyraźnie mówi że to nie dla niego - bo jego problem to nie jest nerwica czy brak samoakceptacji, ale brak laski i znajomych xd
@Dietetyq: nie, ale znam facetów 30+ i o wiele starszych, którzy potrafią nawiązywać znajomości i odnajdywać się w nowej grupie. i są to też zwykłe chłopaki z zakolami i gunwopracą w kołchozie.
@Cadfael: ależ naturalnie 148 cm wzrostu ma mój znajomy i porażenie mózgowe a co 2 weekend chodzi do klubu "Pacha" w Poznaniu z modelką victoria secret
@mirko_anonim: Problem z terapią jest taki że idą tam ludzie którym ciężko już jest pomóc. I to nawet nie wynika z braku chęci. Myślę że aby terapia przebiegła właściwie musi również iść tam kobieta która zniży swoje wymagania odnośnie facetów i będzie wybierała tych odrzucanych.
W zasadzie terapia nie może za bardzo pomóc incelom w znalezieniu kogoś. Ona jest po to żeby wyciągać od ludzi potencjał. Myślicie że terapeuta naprawdę widzi
@mirko_anonim: Problem z terapią jest taki że idą tam ludzie którym ciężko już jest pomóc. I to nawet nie wynika z braku chęci. Myślę że aby terapia przebiegła właściwie musi również iść tam kobieta która zniży swoje wymagania odnośnie facetów i będzie wybierała tych odrzucanych.
W zasadzie terapia nie może za bardzo pomóc incelom w znalezieniu kogoś. Ona jest po to żeby wyciągać od ludzi potencjał. Myślicie że terapeuta naprawdę widzi
no i po co ma próbować, skoro wyraźnie mówi że to nie dla niego - bo jego problem to nie jest nerwica czy brak samoakceptacji, ale brak laski i znajomych xd
Jest to jakaś zmiana w rutynie, która jeżeli pomoże, może uruchomić chęć do kolejnych, Na terapii fantastycznie można też trenować rozmowy z inną osobą, a na terapii grupowej umiejętności społeczne. Op niby wie, jaki jest jego problem, ale
@mirko_anonim: dobrze powiedziane - mityczne 180 cm - bo to jest jakiś mit, a drugi biegun koleś 148 z porażeniem mózgowym, on faktycznie ma ciężka sytuację ale pomiędzy jest milion normalnych facetów o wzroście 170+ co jest normalnym wzrostem w Polsce, 160+ bedzie mieć gorzej ale dla niższej kobiety to może być ok. Tylko jaki wpływ na znajomych ma niższy wzrost i zakola, zwłaszcza znajomych tej samej płci i normalnych
Takie coś mi wyskoczyło na FB. Babka 3 lata starsza ode mnie, wygląda jak moja mama. Starzenie się kobiet jest straszne. To powiedzenie, że stary chłop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba jest takie prawdziwe ( ͡° ʖ̯ ͡°) #blackpill
Julki dalej będą gardzić podczłowiekiem tak samo jak przed te-ra-pią¯_(ツ)_/¯
I pewnie gdyby tym pierwszym się nie udało to byś ich wstawiła do tych drugich. Tak w zasadzie to czemu wy same im nie pomożecie i same nie wyjdziecie z inicjatywą żeby ich lepiej poznać? Sama przełamywałaś pewnie swój komfort. Czemu nie zrobisz tego wobec nich? Czyżby przełamywałaś swój komfort tylko dla
@mirko_anonim: wymówka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
https://wykop.pl/wpis/75054843/obserwuj-mirkoanonim-psychologia-psychiatria-depre
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@blazko: no i po co ma próbować, skoro wyraźnie mówi że to nie dla niego - bo jego problem to nie jest nerwica czy brak samoakceptacji, ale brak laski i znajomych xd
@Dietetyq: nie, ale znam facetów 30+ i o wiele starszych, którzy potrafią nawiązywać znajomości i odnajdywać się w nowej grupie. i są to też zwykłe chłopaki z zakolami i gunwopracą w kołchozie.
Jest to jakaś zmiana w rutynie, która jeżeli pomoże, może uruchomić chęć do kolejnych, Na terapii fantastycznie można też trenować rozmowy z inną osobą, a na terapii grupowej umiejętności społeczne. Op niby wie, jaki jest jego problem, ale
@Panzwyklykly: no tak, wyobraź sobie, że to tak działa, wybieramy sobie znajomych a nie kolegujemy z każdym kto się nawinie xD
czemu mam chcieć poznawać na siłę kogoś,
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero