Aktywne Wpisy
vulfpeck +623
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Zauważyłem (nie jest to trudne), że ostatnio klony arabskie zalewają rynek. Dlatego dziś przychodzę do was z ciężkim zadaniem. Pokażmy, że świat perfum ma jeszcze fajne zapachy w dobrej cenie, które nie są mieszane w glinianym słoju.
Proszę was podajcie swoje ulubione perfumy które:
1. Nie są Arabami
2. Kosztują maksymalnie 150zł
3. Są wciąż dostępne w 2024r
4. Nie są chamskimi klonami
Oto mój kandydat, białe kwiaty z ambrą przebite cytrusami, no zapach stworzony od Bogów dla ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Toy Boy na promocji też do wyrwania w okolicach 150
Moschino Uomo
Nikos Sculpture
Giorgio for Men
Lapidus
A Altamir jest klonem Gaultier2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Laura Biagiotti Roma Uomo
Bentley For Men Intense
John Varvatos Artisan Pure
Moschino Uomo,
Lapidus blacksoul imperial,
Alfred sung homme
Bentleye
Encre noire seria
Jacques bogart Silver scent
Iceberg Twice pour homme
Karl lagerfeld- yuzu, vetiver lub cypres
@dyniel: dziś mi przyszedł Parfum, fajna sprawa
Ja dodam Zarę Sunrise, #!$%@? mam że niby LV, za 50zł to był steal jak nic.
No i nie szkalować mi tu arabów, wiele jest top za swoją cenę, ostatnie moje odkrycie to była Lattafa Mayar dla kobity i Liam Grey dla siebie
Do ~1,5zł/ml
- Davidoff Zino
- Guy Laroche Drakkar Noir
- Daniel Hechter Caractere
- Oscar de la Renta Pour Lui
- Zirh Ikon
- Jaguar for Men (zielony)
- Calvin Klein Obsession For Men
- Halston 1-12
- Rochas Eau de Rochas Homme
- Paco Rabanne Pour Homme
- Aramis Aramis