Wpis z mikrobloga

#perfumy

Zauważyłem (nie jest to trudne), że ostatnio klony arabskie zalewają rynek. Dlatego dziś przychodzę do was z ciężkim zadaniem. Pokażmy, że świat perfum ma jeszcze fajne zapachy w dobrej cenie, które nie są mieszane w glinianym słoju.

Proszę was podajcie swoje ulubione perfumy które:
1. Nie są Arabami
2. Kosztują maksymalnie 150zł
3. Są wciąż dostępne w 2024r
4. Nie są chamskimi klonami

Oto mój kandydat, białe kwiaty z ambrą przebite cytrusami, no zapach stworzony od Bogów dla ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KjatanSveisson - #perfumy 

Zauważyłem (nie jest to trudne), że ostatnio klony arabsk...

źródło: zejfxclfxcoa

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: jeszcze jedno tanie pachnidełko mi się przypomniało : Follow Your Instinct David Beckham

Niestety jak zwykle nie zostaje na skórze za długo ale ładnie pachnie. Zdaje się że Zara też ma coś podobnego w swoich zapachach
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Taktyczny komentarz, troszkę z innej beczki dość bezpieczny i w miarę nowoczesny zapach bazylii z miętą i grapefruitem z pewnym starym sznytem. Trochę jak mojito, gin z tonikiem, ale bez mocnych akcentów drzewnych. Idealne na wiosnę, niektóre komentarze z fragrantici że klon kenzo boise już niedostępnego, ale chyba ma co najwyżej wspólne akcenty, nie wąchałem tego pierwszego i to już takie stare dzieje że nie wiadomo kto od kogo zgapial
Szalom - @KjatanSveisson: Taktyczny komentarz, troszkę z innej beczki dość bezpieczny...

źródło: porsche-design-titan-100ml-woda-toaletowa

Pobierz
  • Odpowiedz