Aktywne Wpisy
Pogromca20 +595
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +49
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

np nie chciałbym by przedszkolanką mojego dziecka była sojowa eko alternatywka z uśmiechniętej polski lgbt wydziarana po samą gębę xd
#lidl #praca #heheszki #ankieta #pytanie
źródło: Screenshot_20240209-035959~2
PobierzCzy zdjęcie do CV jest ważne
Komentarz usunięty przez moderatora
@mbasasello: czemu nie wrzucają umięśnionych do kampanii "waga nie ma znaczenia"?
Żeby pokazać ekstremum
Jaki sens miałaby odwrotna kampania, z modelką?
@Bdzigost: przeciez nie jestes dyrektorem przedszkola, pozatym takie rozmowy odbywaja sie 1:1 a nie na remote, wiec i tak bys zobaczyl kogo zatrudniasz. Mozg wielkosci orzeszka.
Co da zdjęcie w cv? nie zaproszę Cię na rozmowę jak nie planuję Cię zatrudnić. Twój i mój czas zaoszczędzony. Twoje uczucia też.
@mbasasello: Zawsze cieszy gdy ludzie chcą bronić jakiejś równouprawniającej rzeczy i cisną przy tym po osobach, które chcą wspierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slawek887: XDD to że ty jesteś przykrym człowiekiem który zwraca uwagę na wygląd obsługi to nie znaczy że każdy taki jest. W------e
@nairoht: A gdzie ja napisałem o urodziwych paniach? Napisałem o brzydkich LUB niezadbanych, co w 100% mieści się w zakresie tego, co napisałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak czy owak, gadanie o tym, że dla kogoś "wygląd nie ma znaczenia"
@DROP_TABLE_Usernames: to byłoby prawdą 30la temu. Dziś niektóre osobniki tak wyglądają z------e, że lepiej aby zamieściły zdjęcie dla ich dobra aby niepotrzebnie nie łazili na rozmowę aby tylko zostać odrzuceni po niej przez wygląd. Ja bym nie zatrudnił w pracy gościa co