Wpis z mikrobloga

Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
Pogromca20 - Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 ...

źródło: 1000019311

Pobierz
  • 480
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pogromca20: no i dobrze że czekasz.
Zielonych leczymy poczekalnią.

Powinny być kary za takie zawracanie d--y personelowi szpitala.
Dosłownie.
Sor to armata, twoja choroba to komar. Strzelasz z armaty do komara?
  • Odpowiedz
@MajsterZeStoczni: patrz, nawet nie napisał z czym siedzi.
A wypoczynek jest istotny, więc mnie nie dziwi że nikt lekarza nie budzi, czy pielęgniarki. 24h robią, w końcu SOR czysty można spać, ale książę czekać nie chce. Bo z pierdółką przyszedł.
Niech czeka.

Nikt nie zrozumie kto nie pracował na sor. A lekarze i tak mają o wiele lepiej niż pozostały personel medyczny. Z nimi nikt się nie cacka.

Średnia życia
  • Odpowiedz
  • 910
@Cozwykopem: człowieku nawet nie napisałem z czym przyszedłem a Ty produkujesz się jak sfrustrowany lekarz. Jak jesteś taki nieszczęśliwy to weź idź na jakąś terapię albo co. Rozumiem że z potencjalnym złamaniem mam iść do rodzinnego a potem 4 miesiące czekać na wizytę do ortopedy? Zakładam że jesteś pracownikiem, który również nie ma co ze sobą zrobić na dyżurze i produkuje posty podobnie jak ja. Czep się roboty.
  • Odpowiedz
@Pogromca20: POTENCJALNYM ZLAMANIEM NA SOR XDDDDDD
O poradni chirurgicznej nie słyszał, nie no ludzie trzymajcie mnie

A co do pytania "kto tu jest dla kogo". Oj chłopie, straszny "bomiś" z ciebie. Już słyszę jak drzesz ryja "bo mnie się należy!!!".
Czekaj.

Sor jest od stanu zagrażającego życiu lub zdrowiu, a "potencjalne złamanie"łzę czekać i 20h
  • Odpowiedz