Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +22
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +298
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

#nieruchomosci
źródło: temp_file883948248436679923
PobierzNa rynku nieruchomosci zrobilem juz kilka transakcji i do zadnej nie potrzebna mi byla taka pijawka. Oni i tak kompletnie nic nie wiedza jak sie zada jakies pytanie merytoryczne.
Tak samo przy sprzedazy mieszkania, sam wszystko ogarnalem a mieszkanie poszlo
I teraz pytanie: Ilu z Was sprzedało auto samemu, a ilu z pomocą komisu? xD
xD cała sesja polega na tym że wejdzie i pstryknie telefonem kilka zdjęć, nawet nie zwróci uwagę żeby brudne gary pominąć xD
Cała praca tych kanalii to po prostu nękanie osób prywatnych telefonami, żeby dla świętego spokoju podpisali umowę która poza prowizją dla naciągacza nie zawiera de facto nic.
Do tego co lepsze nieruchomości zostawiają wśród swoich a jak dzwonisz do osoby "prywatnej" wystawiającej ogłoszenie, to w większości przypadków dzwonisz do biura nieruchomości. Do tego sami wydzwaniają po ludziach, którzy chcą sprzedać prywatnie, bo oni już mają kupca ale bez umowy z nimi nie przekażą do niego namiaru...