Aktywne Wpisy
luke-mat +18

PIAN--A_A--KTYWNA +217
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Czy 58k za robociznę przy wykańczaniu mieszkania 70m^2 ze stanu deweloperskiego to dużo czy skandalicznie dużo? Robota według projektu architekta. Potężne zmiany w elektryce (deweloper zrobił trzy gniazdka na krzyż, ja chcę ich mnóstwo, do tego b. dużo punktów świetlnych i pociągnięcie kabla sieciowego do wszystkich pomieszczeń), ale poza tym tylko płytki w łazience 6m^2 (wszędzie poza sufitem) i w kuchni, sufity podwieszane w holu i łazience, przesunięcie (zmiana) kaloryferów, przesunięcie jednych drzwi, listwy przysufitowe, montaż drzwi bezframugowych, malowanie, sprzątanie po sobie i w sumie tyle. Podłogi drewniane montuje sprzedawca, klimatyzację też, stolarka to osobny temat.
Robią mnie w bambuko, bo zobaczyli trochę droższe materiały i wiedzą, że mnie stać?
Jeśli to cos zmienia w stawkach, to oczywiście Warszawa. Materiały kupuję ja (chcę mieć to pod kontrolą), obiadów im gotować nie muszę.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciopyta #remontujzwykopem #nieruchomosci #remont #urzadzajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Robią mnie w bambuko