Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @klamkaodokna:
@sberatel: panowie bez żartów z tym bmw i skodą. Może z 15 lat temu.. No i nie takie znowu małolaty. Piszę z perspektywy 24 latka - jedna ma 17 a druga 19. One się orientuję w samochodach i cenach. Młode laski rozpoznają każdy model iphone z kilometra a co dopiero auto. Ferrari od bmw żeby nie odróżnić to musiałaby mieć z -10 dioptrii i zapomnieć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powiedz jej, że jesteś generalnie takim milionerem - ekscentrykiem co na początku znajomości chce sprawdzić czy kobieta leci na niego czy jego pieniądze - tak więc na start proponujesz jej podróż tramwajem ("to ludzie tym jeżdżą tak na co dzień?") wizytę w makdonaldzie ("niesamowite te kanapki, samaczne, ja to bardziej ostrygi i kawior ale podoba mi się odmiana") a na koniec ją wydymaj u siebie, a jak masz słabe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie wiem po co zostałem oznaczony , ale ciekawa akcja Mirku się zrobiła w sumie xd, tylko bym się tak nie napalał na to jak ty teraz, a co do tego jak możesz to rozegrać to idź z którąś z nich na drinka by mieć pretekst że nie mogłeś prowadzić auta
  • Odpowiedz