Aktywne Wpisy

depechak +120

phaxi +53
Właśnie sobie zdałem sprawę że nie pamiętam już jak smakowała cherry coke te 20 lat temu. To smutne.
Ciężko stwierdzić czy to to samo, co było kiedyś oraz czy jest to co innego niż zwykła Cola cherry. Wydaje mi się, że Cherry coke jest bardziej wiśniowa i lepsza, ale może sobie to wmawiam. Skład mają identyczny, może różnica wynika z pozycji "naturalne aromaty".
Teraz przywrućcie mi Snikersa crunchera.
#phaxidieta #
Ciężko stwierdzić czy to to samo, co było kiedyś oraz czy jest to co innego niż zwykła Cola cherry. Wydaje mi się, że Cherry coke jest bardziej wiśniowa i lepsza, ale może sobie to wmawiam. Skład mają identyczny, może różnica wynika z pozycji "naturalne aromaty".
Teraz przywrućcie mi Snikersa crunchera.
#phaxidieta #
źródło: 20260520_171722
Pobierz

Wybieram się pierwszy raz za granicę i od razu do kraju trzeciego świata (azja). Trapi mnie jeden problem. Będę musiał robić kilka przelewów miesięcznie z polskiego konta bo prowadzę JDG. I tutaj pojawia się pytanie.. dostanę sms kod potwierdzający przelew na polską kartę sim orange? Będzie wgle ta karta działać, a jeśli tak to przecież chyba nie będzie mieć zasięgu? To jak przyjdzie kod? A może wgle nie będzie się dało zalogować na konto bankowe #mbank ?
#bankowosc #finanse #podroze #azja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jakbyś zdał prawko to rozumiem też od razu byś usiadł za kółkiem do mercedesa amg 500 koni - bo w sumie czemu nie, albo się rozwalę na 1 drzewie albo się nauczę :D ?
albo geniusz albo szaleniec jesteś
@mirko_anonim: miałem z tym problem ostatnio na filipinach - nie przychodził mi sms z kodem potwierdzającym transakcje. Na czacie podpowiedziano mi ręczną zmianę operatora na jednego z dwu zaproponowanych, pomogło - sms dotarły. Polecam na jednym koncie mieć autoryzację z poziomu apki
Miałem jeszcze jeden problem swego czasu - w trakcie dłuższego wyjazdu przyszło mi zapłacić wyjątkowo wysoki VAT, jakież
@thorgoth: dzięki, pogadam z typem od orange. Z tego co mi wiadomo to roaming działa w tym kraju co się wybieram ale podobno może być problem z dochodzeniem tych smsów na czas..
@noopek2
Jak masz telefon z dual sim to ustaw sobie transmisję danych na kartę azjatycką.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────