Aktywne Wpisy
mickpl +117
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
N331 +104
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
Czy zaproszenie faceta do siebie na film to zaproszenie na sex?
@onepnch: ale p---------e xD
no chyba ze jestem już stary i julki z oskarkami faktycznie zapraszają sie oficjalnie na bolcowanie zamiast lecieć na spontanie.
@kamsher: Nie, po prostu zwykle wolałbym ten czas spędzić z kumplami albo sam. No ale to osobiste odczucia, po prostu żadnej ciekawej, fajnej dziewczyny nie poznałem żeby uznać, że nawet jak znajdzie sobie kogoś i nie będzie mieć dla mnie czasu to warto się w to angażować bo spędzanie czasu z nią jest takie super. No nie, raczej mieliśmy zupełnie inne
@Anihilacja_entropii:
Dokładnie. Co więcej, savoir vivre polega na tym że tak się sytuacje aranżuje aby osoba zaproszona nie
@Linnior88: oglądanie 50 twarzy Greya to tylko oglądanie filmu
ach ta naiwność bab
@onepnch: nie czytałem większej bzdury w życiu.
@gokotgo może chodzi o to, że nie spytał czy ją może dotknąć przed dotknięciem?