Aktywne Wpisy
thorgoth +315
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
The_last_perfect_man +398
#polskiedrogi
https://x.com/bandyci_drogowi/status/1847530328379777092?s=19
I dojeżdżasz do zderzaka kolejnego samochodu, by nikt Ci nie wjechał przed maskę. Wyprzedzenie to utrata honoru. Wolisz władować się w karambol. Niż żyć ze świadomością, że jakiś Yaris z prawego wjechał przed Ciebie by wyprzedzić TIRa. A jak
@N331: przecież tam ciężarówka na pełnej prędkości wjechała w stojący korek, a nie żadna jazda na zderzaku.
@pasta_alla_carbonara Najlepsi są ci co na prawym pasie potrafią ci na zderzak usiąść. Na lewym to jeszcze wiadomo o co typowi chodzi - spieszy się na swój pogrzeb. Ale na prawym?
@N331 No tak,taka jest zwykle narracja. Z tym że przecież jak prawy pas jest wolny to możesz jak biały człowiek wyprzedzić tym prawym pasem. Ale jest lepiej - jak się pytam takiego typa czemu siedzi na zderzaku, a
@CheSlaw: Obiektywnie jest. Ludzie często zjeżdżają na prawy gdy chce się ich prawy wyprzedzić. Trzeba to robić bardzo uważnie i z nastawieniem, że janusze lewego pasa w ciebie nie wjadą
@Edward_Kalmanawardze_666: mam ten sam sposób na debili ( ͡º ͜ʖ͡º)