Aktywne Wpisy
karmienie dziecka piersią w miejscu publicznym. jesteś za czy przeciw? dlaczego?
#rodzicielstwo #dzieci #pytanie
#rodzicielstwo #dzieci #pytanie
Hej Murki!
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję za uwagę.
#nieruchomosci
@mickpl: w przypadku betonowego złota, to pęknięcie banki będzie oznaczać jedynie, że ceny będą rosnąć wolniej. Ewentualnie będzie popłoch jak rząd w końcu zacznie majstrować przy podatkach, ale co sprytniejszy i tak to sobie zoptymalizuje.
Tylko on jest chyba producentem muzycznym też i zarabia na innych gwiazdach, nie? Wtedy może już mieć olbrzymi hajs
A co za problem było 10 lat temu nakupić na zadupiach kawalerek po 150-200k?
Za milion miał 5-6
No pewnie podkręcił jak każdy szpaner, nie zmienia to faktu że ma zapewne kilkadziesiąt kurniczkow które proszą o srogi w------l podatkiem kastralnym
@pysznewpierdalator: dobra, ale kiedy peak popularnosci miala wegiel a kiedy donatan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby takie były zarobków branży to żadna Wieniawa czy Węglówna by się nie podniecały pojedynczymi mieszkaniami, bo to by była dla nich codzienność. A nie jest. Wyobrażasz sobie, że każda gwiazdka jest w stanie do 40tki koło 200 mieszkań nakupowac i jeszcze sporo zarobić na luksusowe życie i zdywersyfikowane inwestycje?
Raczej to nie jest taka skala aż
@mickpl: jak chcesz to da się to zweryfikować, dane są 100% jawne, potrzeba tylko trochę czasu i CPU ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No chyba że Donatan ma jakies koneksje i bank udzielił mu indywidualnego kredytu.