@Hatsune_Kitku: znam ja osobiscie. W skali ruchensteina bez makijarzu to ona jest, a moze raczej byla moze 4/10. Szczupla, zgrabna owszem, ale z twarzy uff
@AAAAAPsik: tzn ona była spokojnie 8.5/10 to nie wiem czy ja bym to tak określił xD Była uderzająco piękna, tak się oszpecić z tego stanu to jeszcze gorzej niż z "normalnego"
@Hatsune_Kitku: Mężczyźni muszą przestać pakować na siłowni dopóki nie ogarniemy co poszło nie tak. Przecież te wszystkie przepakowane ziomki wyglądają odrażająco
@szybki_zuk: no z zakazem to twitterowy OP przesadzil, ale nie umniejsza to faktu ze to co wedlug niej jest poprawka to wedlug wiekszosci jest pogorszeniem
@kajakolak: Wczoraj @Linnior88 wysnuła tezę, że facet ma obowiązek wyskakiwać z hajsu w związku, bo kobiety wydają dużo pieniędzy na różne zabiegi żeby "pięknie" wyglądać. Między innymi pompując sobie usta i farbując włosy. Że niby my chcemy żeby one wyglądały jak laska ze zdjęcia, więc robią to dla nas ( ͡°͜ʖ͡°)
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
Szczupla, zgrabna owszem, ale z twarzy uff
@Shagal: plz elaborate, nie znam tematu a zapowiada się dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DoktorStyle: no wlasnie. najwiekszy problem jest w tym, ze je trudno rozroznic po tych operacjach
wszystkie wygladaja bardzo do siebie podobnie
@AAAAAPsik:
tzn ona była spokojnie 8.5/10 to nie wiem czy ja bym to tak określił xD Była uderzająco piękna, tak się oszpecić z tego stanu to jeszcze gorzej niż z "normalnego"
Zdjęcie z tego roku: https://arrowversestories.blogspot.com/2024/01/erin-moriarty-vanity-fair-and-amazon.html
źródło: erin-moriarty-at-vanity-fair-and-amazon-mgm-studios-awards-season-celebration-at-bar-marmont-in-los-angeles-01-06-2024-1
PobierzKomentarz usunięty przez autora