Aktywne Wpisy

kre-dens +82
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz
thority 0
Jprdl was ten tag #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem naprawdę bawi?!

Szczupla, zgrabna owszem, ale z twarzy uff
@Shagal: plz elaborate, nie znam tematu a zapowiada się dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DoktorStyle: no wlasnie. najwiekszy problem jest w tym, ze je trudno rozroznic po tych operacjach
wszystkie wygladaja bardzo do siebie podobnie
@AAAAAPsik:
tzn ona była spokojnie 8.5/10 to nie wiem czy ja bym to tak określił xD Była uderzająco piękna, tak się oszpecić z tego stanu to jeszcze gorzej niż z "normalnego"
Zdjęcie z tego roku: https://arrowversestories.blogspot.com/2024/01/erin-moriarty-vanity-fair-and-amazon.html
źródło: erin-moriarty-at-vanity-fair-and-amazon-mgm-studios-awards-season-celebration-at-bar-marmont-in-los-angeles-01-06-2024-1
PobierzKomentarz usunięty przez autora