Wpis z mikrobloga

Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy #seriea #ekstraklasaboners
kre-dens - Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a goscie...

źródło: arek

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 179
@kre-dens: Za c-----y jest już na Ekstraklasę. On tutaj nie przyjdzie, bo wie, że zostanie zweryfikowany. Mit wielkiego Areczka upadłby w ciągu kilku kolejek
  • Odpowiedz
@kre-dens: Wg mnie najlepiej dla Pana Arka by było gdyby zakończył karierę póki jeszcze w miarę zdrowy i może samodzielnie chodzić, Ale gdy do wyboru jest ekstraklasa lub grzanie ławy za więcej kasy za granicą, to lepiej niech siedzi i zarabia jeśli ktoś się jeszcze na niego nabiera.
  • Odpowiedz
@kre-dens: On był w topie. Pierwszy gol w meczu Polska - Niemcy jest jego (ten w Warszawie wygrany 2:0), stukał gole dla Ajaxu i Napoli aż miło. Potem zerwane więzadło w jednym kolanie, rok rekonwalescencji i zerwane drugie kolono. Szkoda chłopa.

O memach jak to pudlował na Euro zapominam xD
  • Odpowiedz
@Ejmen: jaki mit co ty p--------z chlop pograł w fajnych klubach brameczek n---------l miał pecha przez ciężkie kontuzje mimo tego wzięli go do Juve a jakis wykopek będzie p-------l o micie Areczka ja pier dole
  • Odpowiedz
  • 0
well Milik to bardzo dobry napastnik, niestety szklane kolana r-------y mu kariere

@nairoht: niby miał wybitne sezony (2?) w Ajaksie i Napoli, ale tyle co on znakomitych sytuacji w kadrze (i zapewne nie tylko w kadrze) zmarnował..IMO więcej z niego było szkód niż pożytku. Kilka 'puleł' było wręcz ikonicznych jak np z Niemcami na Euro 2016 nie trafił w piłkę z 4 metrów do pustej bramki
  • Odpowiedz