@mirko_anonim jedź do Holandii za tą robotą, zostaw ją. Tkwisz teraz w labiryncie swoich wyobrażeń co się może stać jak odejdziesz ze związku, w którym cierpisz. Co naprawdę się stanie - nie masz pojęcia, nikt tego nie wie tak w sumie, bo stać może się zupełnie wszystko. Myślę, że gorzej jak masz to raczej mieć nie będziesz. Bierz robotę i ratuj siebie.
@mirko_anonim: ta historia się nie klei, bo przejmujesz sie opinią otoczenia gdy w sumie i tak zaraz zmienisz otoczenie. albo jestes dzbanem, albo slaby bait.
@mirko_anonim Nie sądzę, żeby rozpowiadała, co o tobie wie. Byłam wiele lat w związku i też zdarzało mi się przejrzeć wiadomości byłego, bo mu nie ufałam, ale nikomu o tym nie mówię, pomimo nieprzyjemnego rozstania. Odejdź i daj spokój dziewczynie, której nie kochasz dynamiczniaku.
@mirko_anonim to co robi ci ta osoba to szantaż. Przyjmij tą pracę w Holandii, zostaw ją. Idź na policję i powiedz że ta osoba włamała ci się na konto i szantażuje cię. Jak ją zmaglują to może się zastanowi.
@mirko_anonim jedź do tej Holandii, a jak ta debilka zacznie o tobie rozpowiadać rozsyłać cokolwiek to załóż jej sprawę w sądzie o nękanie i naruszenie dóbr osobistych i tyle
@mirko_anonim Spakuj manatki i spadaj stąd, niech ona robi, co chce. Dopóki nie przejmiesz kontroli nad swoim życiem (bo boisz się skutków szantażu), będziesz tkwił w nieszczęściu i tylko spirala złych uczuć. Gdy wreszcie znikniesz z tego emocjonalnego dołka, gdzie się rzuciłeś, warto się zastanowić nad sobą i tym, czego chcesz od życia i ludzi.ᕦ(òóˇ)ᕤ
@mirko_anonim: nie daj się tej Karynie Mirek. Jak ma wszystko na telefonie to zabierz jej i skasuj, może blefuje. Przecież nie będziesz miał zycia z taką żmija.
Zostaw ją nie jest ciebie warta..