Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +103
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +275
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

@p3oo1 @BeLpHeR no i jak tam robaczki? XD
1. Kamiński z Wąsikiem w areszcie, ale jeszcze nie siedzą w ZK. Zapewne el Presidente podejmie działania w celu wyciągnięcia ich z aresztu przed osadzeniem w ZK.
Postęp jest: nie hasają na wolności.
2. Nauczyciele nie dostali ani grosza podwyżek i nie zapowiada się jakakolwiek zmiana w tym temacie do maja przynajmniej
Postępu nie ma: jak na razie temat jest zastępowany dość mglistymi obietnicami kolejnych reform, ale z założeniem utrzymania status quo.
3.
Widzimy się dzisiaj wieczorem na mikroblogu, sezon trzeci rozliczania twoich urojeń ;)
źródło: boniek-spokojnie
PobierzNormalne TVP xD
https://twitter.com/i/status/1740706223727738922
2 x już słyszałem że w polsce jest homofobia a oni chcą tylko odwiedzać się w szpitalach.
@p3oo1: nawet jak wyjdą albo duduś ułaskawi to są karani, nie wrócą do ław sejmowych. Ich kariera polityczna jest skończona.