Aktywne Wpisy

Lewusx +57
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +101

@mirko_anonim: Ja, nie licząc zdawkowego dzień dobry ¯\(ツ)/¯
Ja nie chodzę na siłkę, bo mnie wkurza ilość ludzi i to, że miałbym czekać na sprzęt oraz to, że po prostu nie umiem dobrze ćwiczyć, musiałbym mieć trenera personalnego na początku, a ten bierze tyle kasy, że ja przy
Wiesz, koleżanki są i na plaży czy basenie
I można tam nałożyć skąpe bikini, a można przyodziać wygodny strój jednoczęściowy lub nawet dwuczęściowy tylko bardziej stonowany
@mirko_anonim: To teraz mi d-------ś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2. Na siłowniach w dużych miastach jest spory przemiał ludzi, nie sposób znać każdego i wiedzieć, ile i jak ćwiczy. Jak wyżej, niektórych to
@mirko_anonim: chyba w jakiejś osiedlowej siłowni, bo w dużym mieście w centrum handlowym na pewno nie znasz wszystkich. Ludzie tam chodzą z słuchawkami i się nie integrują.
XD, no pewnie ta, miejsce gdzie można podłączyć telefon do ładowania. A tak serio to siłownię to miejsce na wyluzowania się a nie na p---------e zamiast ćwiczenia
Druga sprawa to ubiór: akurat tutaj j---e obie płcie, czy to facetów z tymi "koszulkami" których równie dobrze mogli nie mieć (akurat ich jest mało) i praktycznie każda laska w legginsach czy to gruba chudą czy
No chyba nie, siłownia to głównie miejsce, gdzie idziesz zrobić trening, jak chcesz się spotkać ze znajomymi to jest masa innych miejsc gdzie lepiej to zrobić
Bo nie sprawia mi to w ogóle przyjemności, musze się zmuszać
Dziwnym trafem laski nigdy nie wrzuca zdjęcia na insta z przysiadów czy martwego od strony przedniej, tylko zawsze od tyłu i to w momencie największego napięcia mięśnia :p