Wpis z mikrobloga

Pytanie do Mirkow z #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc

Czy na rynku jest jakis produkt, ktory w ramach #assistance pozwala na holowanie przyczepy powyzej 750kg. A docelowo chodzi o duza lawete (przyczepe do przewozu samochodow) o DMC 3500 KG. Oczywiscie najlepiej by mnie interesowalo przewiezienie czyzcepy z ladunkiem.

Ostatnio nasz samochod w Warszawie najechal na cos i przebil 3 z 6 opon w lawecie i jedna w aucie. Do auta zapas wozimy mimo, ze fabrycznie auto go nie mialo. Do przyczepy tez byl. Ale jeden a byly potrzebne 3 kola.

Oczywiscie w aucie wykupiony jakis pakiet premium, ale z przyczepa nie pomoga. Bo wylaczenia na czyczepki powyzej 750 kg.
Ani tego zostawic, ani przepchnac ani rozladowac.

Ostatatecznie zrobilismy piekne druciarstwo dzieki pomocy Ukraincow z warsztatu obok i dojechalismy do domu, ale na przyszlosc wolalbym
zalatwic to jakos normalnie. Telefonem na infolinie. Awarie takich przyczep sie zdarzaja jest ich sporo w kraju. Robia duze przebiegu wiec nie wydaje mi sie, zeby ktos o tym nie pomyslal wczesniej.

Nie ma dla mnie znaczenia czy mowa tu o produkcie na przyczepe czy na samochod + przyczepe.

@OptiFinance

#samochody #motoryzacja #kupautozmikro #transport #bekaztransa
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sayanek: Dzieki!

Ale mowimy tu o wozach do 3.5t wiec generalnie pojazdach "osobowych". Nie mowie o jakis flotowych rozwiazaniach dla ciezkiego transportu. Miazdzaca wiekszosc autolawet jest do 3.5t i wszystkie ich przyczepy.
  • Odpowiedz