Aktywne Wpisy
nowszyja +31
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +68
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Czy na rynku jest jakis produkt, ktory w ramach #assistance pozwala na holowanie przyczepy powyzej 750kg. A docelowo chodzi o duza lawete (przyczepe do przewozu samochodow) o DMC 3500 KG. Oczywiscie najlepiej by mnie interesowalo przewiezienie czyzcepy z ladunkiem.
Ostatnio nasz samochod w Warszawie najechal na cos i przebil 3 z 6 opon w lawecie i jedna w aucie. Do auta zapas wozimy mimo, ze fabrycznie auto go nie mialo. Do przyczepy tez byl. Ale jeden a byly potrzebne 3 kola.
Oczywiscie w aucie wykupiony jakis pakiet premium, ale z przyczepa nie pomoga. Bo wylaczenia na czyczepki powyzej 750 kg.
Ani tego zostawic, ani przepchnac ani rozladowac.
Ostatatecznie zrobilismy piekne druciarstwo dzieki pomocy Ukraincow z warsztatu obok i dojechalismy do domu, ale na przyszlosc wolalbym
zalatwic to jakos normalnie. Telefonem na infolinie. Awarie takich przyczep sie zdarzaja jest ich sporo w kraju. Robia duze przebiegu wiec nie wydaje mi sie, zeby ktos o tym nie pomyslal wczesniej.
Nie ma dla mnie znaczenia czy mowa tu o produkcie na przyczepe czy na samochod + przyczepe.
@OptiFinance
#samochody #motoryzacja #kupautozmikro #transport #bekaztransa
np. PZU Truck Assistance.
Ale mowimy tu o wozach do 3.5t wiec generalnie pojazdach "osobowych". Nie mowie o jakis flotowych rozwiazaniach dla ciezkiego transportu. Miazdzaca wiekszosc autolawet jest do 3.5t i wszystkie ich przyczepy.