Aktywne Wpisy

lord-nihilus +195
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +27
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@mirko_anonim: ponizany i traktowany jak smiec, bo nie wniosles ani grosza.
Na kazdym kroku ci wypominaja, ze jestes tutaj dlatego, ze sie wzeniles/wyszlas za maz bogato, a ty twoja rodzina, to takie nedzne biedaki.
Nie zapraszaja twoich bliskich na spotkania rodzinne ani imprezy, bo sa biedni i ich nie stac. Jeszcze popsuja atmosfere swoim biedactwem etc.
@mirko_anonim: zamiast skupić się na prawdziwej patologii, to ty się uczepiłeś być może kochającej żony z dziećmi xD jebnij się w łeb frustracie.
Zwyczajnie jak masz więcej kasy to się pokręcisz przez chwilę na większej i bardziej różnorodnej karuzeli - ale to i tak może zbrzydnąć i stracić smak jak wszystko w życiu.
Nic tylko zacytować aktora
źródło: obraz-na-plotnie-rajski-ogrod
Pobierz@thorgoth: No dokładnie vide pokolenie naszych rodziców - oni pracowali tak ciężko na nasze wychowanie i utrzymanie gdzie praca na 2 etaty to nie było nic dziwnego ale oni nie mieli internetu 24 na dobę gdzie się przebodźcowujesz i oglądasz insta życie + mieli konkretny cel tj. zapewnić rodzinie co najlepsze i to wystarczyło żeby żyć i
@Miszcz_Joda: nie no tak, żyć nie umierać, a potem widzisz kobitke ze szkoly, totalnego tłumoka bez wykształcenia, w nowej audicy czy innej tesli, bo się zakręciła u obrzydliwie bogatej rodziny.
Ja przynajmniej cos osiągnąłem i jako taki poziom życia trzymam, a co powiedzieć o osobach, które zarabiają
@Wszystko_albo_nic: bardzo rzadko
Wiesz ile nam powiedzieli za kredyt na dom? Praktycznie cała wyplata mojej różowej, bo nie chcemy na pół życia kredyt spłacać.
Ja nie utrzymuje kontaktu z rodziną, wyrwalem sie biedy. Rozowa z nornalnej, ale nie są bogaci. I tak to się żyje. Nie wiem yco dalej robić. Mamy
@mirko_anonim: to tym lepiej dla nich, bo naucza sie za ktorym razem jak byc skutecznym. Wlasnie od nadmiaru pomocy od rodziny ludzie koncza bezsensowne studia i potem nie maja roboty bo gowno umieja - bo nie musza, skoro zawsze rodzice dupe podetra. A jak czlowiek wie, ze nie moze liczyc na pomoc to zamiast scrollowac gowno
@mirko_anonim: to zamiast pisac bzdury w necie zamknij sie w pokoju i zacznij ostro myslec. Najpewniej zrob cos zeby miec lepsza prace i wlasne mieszkanie. A kredyt jest swietnym rozwiazaniem na pierwsze, bo najem przeciez tak i tak placisz, wiec co za roznica niby? Trzeba bylo brac po jaja bk2.
Nie wiem, moze zerwij z rozowa to Ci sie bedzie lepiej myslalo
@mirko_anonim: TAAAK? a skad to wiesz? Zrobiles ankiete na tych bogato wzenionych?