Wpis z mikrobloga

Mirki muszę zrobić sprostowanie do wpisu z wczoraj bo jednak się myliłam. Piszę, bo kilku chłopa wspominało, że się wybiera do opisywanego salonu fryzjerskiego z powodu 19 zł za strzyżenie, a tymczasem znalazłam w opiniach picrel jak wygląda cięcie w jednym z punktów tego salonu. Może lepiej tam jednak nie iść? ()

#fryzjer #niebieskiepaski #pieklomezczyzn

WielkiNos - Mirki muszę zrobić sprostowanie do wpisu z wczoraj bo jednak się myliłam....

źródło: temp_file5450219809042061196

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Generalnie to wyżej powinno być wycieniowane i dłuższe rozmycie. Zależy co tam chcieli XD Dlatego dobrze jakby ludzie dawali se robić po strzyżeniu foty raz że, widzisz jak strzygą na social a dwa że, typ albo baba ma portfolio żeby piąć się w górę bo na rozmowy chcą widzieć co potrafisz a ludzie to tak nie bardzo. Trzy jak są foty można z czasem lepiej dopasować fryza, w babskich
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Jeszcze jedno najlepsze z ludźmi jest to że, pokaże Ci zdjęcie a nawet Ci pro barberzy tak nie strzygą bo w większości idealnie selekcjonują typa do filmiku i sypią na brodę czy łeb nano włókna ( _)
To samo z babami czasami a reszta to panie boki na krótko nic nie mówi to samo u baby i wizja klienta i fryzjera się mija. Każdy co innego
  • Odpowiedz
to na focie wyjdzie mega kontrast jak od gara

@Zwierz33: XD takiego grzyba na łbie jak wyciętego od gara to mi kiedyś zrobił nowy chłopaczek u barbera do którego chodzę.
Zwykle każdy do kogo się tam zapisywałem prezentował w miarę równy poziom i niezależnie u kogo byłem to było ok, więc jak mi klepnęli termin do nowego kolesia to uznałem że nie będę wybrzydzał. A wyszło kiepsko.
Jak mu powiedziałem
  • Odpowiedz
@thewickerman88: W ogóle powiem Ci że, w tym zawodzie dla początkujących jest lipton pod jednym względem, taki gość skończy sobie jakiś kurs gdzie ma podstawy podstaw. Parę głów obetnie i wbija na salon jak gdzieś cudem przyjmą. Każdy początkowy klient stres i normalnie jak ktoś pracuje w biurze czy na budowie robi sobie robotę i nie wie do końca z jakimś detalem coś to woła kogoś i na bieżąco pokażą,
  • Odpowiedz
Albo za granica nawet filmiki se kręcą na insta czy tam fb. u nas to ciężko. Ale też znowu i barberowi łatwiej znaleźć nowych dzięki temu i Ty widzisz co potrafi. Reszta powinno być cenowo chcesz taniej ten nowy ale jeszcze nie ma takiego sikla patrzysz co tam robił bo ktoś wcześniej dał se fotę zrobić. No taniej spoko to akceptuję. Niektóre salony tak robią ale to mało gdzie bo kasa, kasa

@
  • Odpowiedz