Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
beka? ( ͡º ͜ʖ͡º) oni spędzili miłą noc, ty siedzisz na wykopie ze spierdoksami

@conamirko: Tobie życzę takiej miłej nocy, z brudnymi pijakami w szczynach i piwie xD

@WielkiNos już chyba bliżej nie da się być z ludźmi, no chyba że skończyło by sie jak w Sausage Party które wkleił @emjot86 xd
  • Odpowiedz
@arinkao: Kiedyś myślałem, że jestem dziwny że nie lubię takich spędów i dyskotek, przecież każdy młody chłopak chce się wyszaleć i "poświrować" w towarzystwie. Dziś widzę, że ja po prostu byłem racjonalny a spędzanie sylwestra w ciepłym i cichym domu to bardzo przyjemna rzecz.
  • Odpowiedz
@KladzSie: Mocz generalnie jest sterylny, bakterie są na napięcie, trafiają do basenu nawet bez sikania do niego, wodę się chloruje lub ozonuje aby bakterie uśmiercić.
  • Odpowiedz
  • 1
ahahhahaha aktualnie jestem rzut beretem od tego miejsca na Słowacji. na termach akurat nie było takiej imprezy ale tak 10 x większa kultura i 10 x mniej ludzi xD dzisiaj keżmarok wyglądał jak opuszczone miasto, ciekawe jak tam w Zakopanem xD

@BiuroInterwencjiObywatelskiej: Nie wiem jak było w Zakopanem, ta którą wkleiłam jest w Szaflarach, nie w Zakopanem.

@Squirell_ O i to ja rozumiem ;))
  • Odpowiedz