Wpis z mikrobloga

@Tortcebulowy: no ta, jak mi sie imbecyl wpieprza na pas kiedy na Sce jade 110, albo wyprzedza na czolowke to faktycznie najwiecej mojej winy jest xD

dziwne ze tylko 35% wypadkow z udzialem motocyklistow jest z ich winy, pewnie policja nie wie ze ktos na swoim 125 lecial 250 w miescie i nie bylo szans go zauwazyc xd
  • Odpowiedz
@Aqua_Tofana: motocykliści dzielnie pracowali na swój wizerunek. Z-----------e, odcinanie obrotów, jazda slalomem w korku, wszystko po to by przedłużyć sobie mikrusa.
*Nie tyczy się to normalnych motocyklistów którzy nie muszą nikomu niczego udowadniać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 100
@cwlmod akurat to ty jesteś głównym przegrywem, który jak tylko pojawi się jakikolwiek temat krytykujący idiotow na drodze musi się zesrac
  • Odpowiedz
  • 39
Nie ma nic bardziej żałosnego niż dwóch niemyślących przegrywow, którzy są nieświadomi jakie bzdury wypisują xD

@cwlmod: oczywiście, że jest, np. jak taka jedna #miernotadrogowa co to nie potrafi prowadzić, chwali się jak to nagminnie łamie przepisy, broni patusów na drogach i ciągle się rozbija, próbuje wmawiać innym jakim to nie jest świetnym kierowcą i że wszyscy inni to miernoty. To jest dopiero żałosne misiu :)
  • Odpowiedz
@Tortcebulowy niestety w Polsce większość motocyklistów to są debile, wiem o tym bo jestem jednym z nich, tylko na szczęście ja o tym wiem że jestem debilem i staram się nie uprzykrzać innym jazdy na drodze, ale czasami w głowie cos przeskoczy i też o---------m , ale jak ktoś mi zejdzie drogę to wiem że miał szansę mnie nie zauważyć i tym podobne wiec nie krece afery
  • Odpowiedz
Motocyklista= IQ poniżej 70, nie ma o czym dyskutować. Teraz trzeba zdjąć tłumik i piłować do odcinki w środku miasta
  • Odpowiedz