Aktywne Wpisy

kobiaszu +162
Z okazji duchot piekielnych jakie nas czekają pochwalę się moim patentem na klimę dla biednych który działa u mnie z powodzeniem od 3 lat. Szyba z poliwęglanu na wymiar z otworami, uszczelnienie obiegu skarplacza czym tylko się da i można bzikać w chłodzie.
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
źródło: 1000028320
Pobierz
pytajacy_r +103
Moje true story z lekarzami:
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie
Miałem kiedyś taki problem że po prostu ciągle śmierdziało mi z ust.
Najpierw poruszyłem temat u dentysty. Stwierdził że może to być od próchnicy i trzeba wyleczyć wszystkie zęby. Zrobione. Nie pomogło.
Potem poszedłem do rodzinnego. Stwierdził, że mogę mieć grzybicę języka. Leczył mnie na grzybice języka. Zero efektu.
Potem poszedłem do laryngologa. Stwierdził że żadnej grzybicy nie mam i ogólnie on po obejrzeniu mojej jamy ustnej nie

#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc #tfwnogf
Jaka jest według was "mistyczna wiedza" jaką nabywa się będąc w związku, której brak komuś kto nigdy w związku nie był? Zwłaszcza komuś kto ma np 25 czy więcej lat i brak doświadczenia związkowego. Po czym poznać, że ktoś taki zna relacje tylko z teorii?
Przykładowo osoba który nikt nie była w związku ma zwykle wyidealizowane wyobrażenie o związku jak z filmu gdzie wszystko zawsze jest idealne, po tym dopiero przychodzi zderzenie, że w związku zdarzają się kłótnie, gorsze dni, nieporozumienia, odwołane plany, brak czasu, choroby i inne tego typu rzeczy, a to że druga połówka odwołuje randkę wcale nie oznacza, że już nie kocha.
Przeczytałem dużo wypowiedzi, że w pierwszym związku popełnia się masę błędów przez brak doświadczenia, ale jakoś brakuje mi konkretów. Czym są te mistyczne błędy i mistyczna wiedza jaką się na nich zdobywa? Czym jest ta mistyczna "komunikacja" jakiej rzekomo uczy się dopiero w związku? Czego was nauczył pierwszy związek, co rzutowało by w kolejnym zrobić coś lepiej bądź inaczej?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: zauroczenie przemija, za to problemy zamiatane pod dywan są wieczne
@mirko_anonim: Mówić o tych zachowaniach, kt\ore Ci się nie podobają bez skrępowania. Jak myślisz "nie powiem, bo będzie przykro", to powiedz to spokojnie i z kulturą i empatią, bo inaczej przykro to już zawsze będzie Tobie ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim:
Po prostu chodzi o umiejętność