Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Czy naprawdę ktoś serio wierzy w to że dziewczyna 10/10 czyli w ogóle top of the top, modelka victoria secret, będzie się umawiała z chłopakiem 4/10? Albo na odwrót - facet 10/10 zwiąże się z dziewczyną 4/10? Ludzie.
Poza tym ja tutaj widzę bardzo często błędne wyobrażenie chłopaków o dziewczynach typu „szara Myszka „ - wstawiają zdjęcia jakiejś modelki i piszą że to jest szara myszka dla anona xD to
  • Odpowiedz
@Alzena: ale wiesz że duża ludzi na tagu blackpill jest lekko upo? trzeba nie mieć mózgu żeby to traktować bez dystansu i ani troche nie pracowac nad sobą tylko być mentalnym warzywem i nic nie robić,i wypisywać tu codziennie że jak złe laski 6/10 w góre ich nie chcą bo jak mają prawo mieć wymagania XD < ci to tak pisza sami gardzą takimi 3/10 >
  • Odpowiedz
@DaVinciEnjoyer53 dokładnie. Nie raz o tym pisałam za co sypały się na mnie gromy od tych sfrustrowanych chłopów. Ludzie na tych tagach żyją w swojej własnej bańce, jakiejś wykreowanej rzeczywistości która nie ma nic wspólnego z normalnym życiem. Dla nich dziewczyna która jest ubrana w luźny sweter, nie ma mocnego makijażu i na danym zdjęciu nie ma „bitch Face” jest od razu szarą myszką - to jest ich klasyfikacja xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: szukaj małych, ziom, ja mam 179, teraz sie spotykam z laseczką 156 centów. Dla niej kazdy jest "wzrostakiem", ale szczesliwie mam dobre serce i nienaganne maniery, wobec czego jakoś ją ująłem na początkowym etapie. Naprawde dobrze trafilem. Zycie jest piękne, malutki :))
  • Odpowiedz
@debi5s: wzrost 178/181 nie wiem dokładnie, suckesy? jakieś laski zaczeły się interesować od kiedy zrzuciłem 20kg ale chce zrzucić do 70kg, bardziej ta dopamina i mentalnośc rozwoju mnie bardziej cieszy niż te laski :D poprostu zajmuje się sobą
  • Odpowiedz
@DaVinciEnjoyer53: czyli teraz ile ważysz ? 100?
duża zmiana na twarzy się pojawiła ? jak schudłeś/co ćwiczyłeś ?
też zamierzam schudnąć z 86 do 79 ( obecnie mam przerwe i waże 84 xd) zmiane w twarzy było widać po skórze ale też troche mi zeszły poliki, wg Google przy 4 kg już widać zmiany na twarzy, więc jak tłuszcz zamienił się w miesnie to przy tych 2 kg moglo sie
  • Odpowiedz
@slabart12 cześć pewnie robi jaja ale cześć nie - wielu koleś naprawdę myśli, że jak laska nosi luźne swetry, baggy clothes albo się nie maluje to jest szarą myszką - nie widzą tego że może mieć wyjątkowo atrakcyjne rysy twarzy, włosy jak tafla itd - szara myszka to jest po prostu przeciętna dziewczyna . Kilka zdjęć dla przykładu.
A.....a - @slabart12 cześć pewnie robi jaja ale cześć nie - wielu koleś naprawdę myśl...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz