Aktywne Wpisy

moll +144
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +258
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Poza tym ja tutaj widzę bardzo często błędne wyobrażenie chłopaków o dziewczynach typu „szara Myszka „ - wstawiają zdjęcia jakiejś modelki i piszą że to jest szara myszka dla anona xD to
duża zmiana na twarzy się pojawiła ? jak schudłeś/co ćwiczyłeś ?
też zamierzam schudnąć z 86 do 79 ( obecnie mam przerwe i waże 84 xd) zmiane w twarzy było widać po skórze ale też troche mi zeszły poliki, wg Google przy 4 kg już widać zmiany na twarzy, więc jak tłuszcz zamienił się w miesnie to przy tych 2 kg moglo sie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz