Aktywne Wpisy
KarolaG17 +350
nad__czlowiek +52
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #it #pracbaza #korposwiat #kryzys #ppbit #depresja #bezrobocie
Wiem, że wielu CRUDiarzy nie zgodzi się z tym, co teraz powiem, bo po prostu nie będziecie chcieli przyjąć tej prawdy objawionej do świadomości. Ale w głębi duszy będziecie wiedzieli, że mówię prawdę.
Wiem, że wielu CRUDiarzy nie zgodzi się z tym, co teraz powiem, bo po prostu nie będziecie chcieli przyjąć tej prawdy objawionej do świadomości. Ale w głębi duszy będziecie wiedzieli, że mówię prawdę.
TLDR: Dla większości z was - obecna firma, w której pracujecie to wasza ostatnia firma IT w której będziecie pracować - ze względu na to, że większość firm
Powiedzcie lepiej panowie kolegom deweloperom, że na styczeń cza szykować promki. Potem na tagu może Wam wyjaśnimy jak działa gospodarka XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
No i super, w końcu miniratka będzie wynosiła te 3-4 k , kapitalizm mordo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mickpl: Lewica jest najmniejszą partią w tej koalicji i mają najmniej do powiedzenia. Pogódź się z tym że będzie kredyt 2 procent a mieszkania socjalne na wynajem to bzdury i gruszki na wierzbie.
O widzę mirek od myślenia życzeniowego. Nie ma opcji, że będą kontynuowali program który wymyślił PiS, bo to z automatu jest traktowane jako przyznanie im racji, że program jest dobry (xD)
Wiem że Lewica jest przeciw pytanie czy jak przegłosują to z PiSem na spółkę to Lewica tupnie butem i wyjdzie z koalicji. Obiecają im związki partnerskie albo aborcję i Lewica będzie szczęśliwa bo to są przecież prawdziwe problemy
@mickpl: dobry inside joke
@mickpl: Kapitalizm kompradorski.
#gospodarka #ekonomia