@mirko_anonim: nie da się. Chyba że dobrze przyakrorzysz, ale w to wątpię po latach przegrywu. Mów po prostu tak jak było, jeżeli będzie mieć z tym problem i cię skreśli, to przynajmniej dowiesz się że nie jest ona warta zachodu. Lepiej wcześniej niż później. Jak będziesz gadał to wytłumacz od początku co i jak, bądź spokojny i opanowany, a nie wyrzucaj żale. Jeżeli sam nie uznasz pierwszy że to nic
@mirko_anonim: mów prawdę, ale nie narzekaj ze lata prawnictwa r-------y ci poczucie własnej wartości. to nie zerowy licznik je odstrasza, tylko to, że niektórzy przy okazji zaczynają się babie wypłakiwać w rękaw.
@mirko_anonim: Mówisz, że nie masz w zwyczaju rozmawiać o swoich byłych i tego samego oczekujesz od niej, tyle w temacie. Nie okłamujesz jej w ten sposób, a takie wyznanie szczególnie na samym początku budowania relacji, rzeczywiście może dać jej do myślenia. Pytanie brzmi, czy sam ze sobą masz przepracowany ten temat? Bo z tego co napisałeś obawiam się, że nie i to na dłuższą metę może być większy problem.
@bukszpryt: ale wiadomo że wystraszy, po co chcesz być tak ultra szczerym?
moim zdaniem to właśnie niedojrzałe i nieżyciowe są takie dywagacje i chęć 100% szczerości - myślisz, że serio laska 30 letnia by Ci wszystko powiedziała jak na spowiedzi co, gdzie i z kim robiła?
raczej średnio, jak OP powie że jest seryjnym monogamistom i raczej nie szedł w życiu na ilość tylko na jakość to spoko z tego
Jakiś pomysł jak wybrnąć z takich pytań kiedy się pojawią?
@mirko_anonim: Pytanie jaką masz strategię - jeśli długoterminową to powiedz prawdę ale wyjaśnij kontekst. Jeśli krótkoterminową to kłam.
Prawda i tak wyjdzie na jaw jak będzie dłużej z tobą chodzić. Czy się wystraszy? Może, może nie. Też ważna rzecz normiki wcale nie poruszają tego tematu jakoś super szybko więc po prostu sam tego nie poruszaj.
@TieTie: Byłam z facetami, którzy nikogo przede mną nie mieli i nie dość, że mnie to nie odrzuciło, to jeszcze nigdy im tego nie wypomniałam, współczuję, że trafiłeś na takie kobiety.
Anonim (nie OP): Byłem w takiej samej sytuacji i powiedziałem twardo, że 0. Myślała, że to żart, niedowierzanie, potem dopytywała jeszcze x100 razy czy na pewno nie żartuję, w końcu przyjęła do wiadomości. Miałem wtedy 20 lvl i to było na krótko przed erą tinderów.
moim zdaniem to właśnie niedojrzałe i nieżyciowe są takie dywagacje i chęć 100% szczerości - myślisz, że serio laska 30 letnia by Ci wszystko powiedziała jak na spowiedzi co, gdzie i z kim robiła?
raczej średnio, jak OP powie że jest seryjnym monogamistom i raczej nie szedł w życiu na ilość tylko na jakość to spoko z tego
@mirko_anonim: Pytanie jaką masz strategię - jeśli długoterminową to powiedz prawdę ale wyjaśnij kontekst. Jeśli krótkoterminową to kłam.
Prawda i tak wyjdzie na jaw jak będzie dłużej z tobą chodzić. Czy się wystraszy? Może, może nie. Też ważna rzecz normiki wcale nie poruszają tego tematu jakoś super szybko więc po prostu sam tego nie poruszaj.
Miałem wtedy 20 lvl i to było na krótko przed erą tinderów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·